“MICKEY ȘI MINNIE” LA RÂPA DE JOS

Distribuie pe:

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei, marți, 1 iunie a.c., începând cu ora 11.00, la invitația părintelui Dacian Oprea, preot paroh al Parohiei Ortodoxe Râpa de Jos, au sosit în mijlocul copiilor din localitate, cât și din comună, mult îndrăgiții Mickey și Minnie Mouse, precum și interpreții Florin Voșloban, însoțit de fiica sa, Alesia, Florina Oprea și Angel Avram.

Acest eveniment deosebit a fost închinat sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului, în prima parte a acestei zile s-au realizat desene pe asfalt, în fața Centrului Cultural Catehetic “Protopop Simion Popescu”, pictură pe față, cât și cântece și dansuri alături de Mickey și Minnie, iar, la final, cei care au realizat cele mai frumoase desene au fost premiați cu câte o trotinetă și o bicicletă.

În cadrul evenimentului, au fost prezenți circa 100 de copii însoțiți de părinți și bunici, cu toții bucurându-se de această zi de sărbătoare a copilăriei. După ce, cu mic cu mare, ne-am bucurat de această zi de poveste, fiecare copil a fost servit cu pizza, prăjituri și sucuri, bucuria fiind deplină în sufletul lor.

Văzând fericirea de pe fața copiilor, ne-am propus, cu ajutorul Bunului Dumnezeu și cu binecuvântarea IPS Irineu al Alba Iuliei, să organizăm în fiecare an, de ziua copilului, un astfel de eveniment.

Ziua de 1 iunie din acest an, la Râpa de Jos, a fost astfel trăită, din plin, ca sărbătoare a bucuriei, atât de către copii, cât și de către părinți. Timpul petrecut alături de copii s-a dovedit a fi extrem de prețios și generos, întrucât a făcut ca părinții și ceilalți adulți participanți să se deconecteze de la problemele lor zilnice, de la gândurile care, de regulă, curg lanț, și să se conecteze la prezent, la universul copilăriei, la acea lume mică și minunată în care totul este posibil.

Pe parcursul câtorva ore, ne-am bucurat de acea stare de bine mult dorită și toți au rămas cu o amintire foarte frumoasă și consistentă. Și aceasta, fiindcă în sufletele copiilor noștri a rămas acea puritate și inocență care fac ca toate lucrurile să fie foarte simplu de realizat.

Pe această cale, dorim să le transmitem tuturor copiilor din Eparhia Alba Iulia și nu numai, un sincer și călduros “La mulți ani” cu bucurii, sănătate și credință în Dumnezeu.

Lasă un comentariu