BUREBISTA (I)

Distribuie pe:

Pentru mulți oameni poate fi surprinzător că Burebista a realizat la fel de mult, sau poate mai mult decât oricare rege, faraon sau împărat de dinaintea lui și de după el. Nu sunt român și nu înțeleg limba sau istoria sa academică; știu doar să citesc, să descifrez artefacte ezoterice antice. Am căutat cei mai buni profesori în Pădurea Amazoniană din Peru și Anzi, în deșerturile din Egipt și litoralul său, apoi în Yucatan, Mexic. Am fost instruit de cei mai buni și am trecut printr-un proces dificil de transformare, totul pentru un domeniu de studiu care necesită un ochi ezoteric special pentru detalii.

https://www.youtube.com/watch?v=Dh-BPNNkcRA...

Din cercetările mele, regele Burebista a fost unul dintre cei mai bogați în cunoaștere și avuții; era foarte priceput pe tărâmul spiritului și al magiei. Dacă privim comorile, artefactele și monumentele Traciei-Geto-Daciei, în România și Bulgaria, putem observa că totul este codificat cu informații ezoterice, însuflețite de regele Burebista și stabilimentele sale. Aș merge chiar atât de departe, încât să afirm că monumentul original Adamclisi a fost construit de organizația sa, cunoscută sub numele de Ordinul Dragonului. Pentru a citi mai multe despre acest monument, accesați

https://www.zeulmos.com/misterul-ingerilor-si-a...

Burebista a devenit cel mai mare rege, ridicându-se prin activitate fizică, abstinență de la alcool și supunere lui Zamolxis și legii universale. A fost iubit de oameni, pentru că a obținut cele mai bune beneficii pentru patria sa, după ce regiunile au fost epuizate de frecventele războaie. Din păcate, nu există prea multă documentație despre acest mare rege; multe dintre poveștile pe care le auzim sunt venite de la filozofi și de la diverși intelectuali din trecut. Acesta este motivul pentru care e necesar să citim artefactele; misterul lui Burebista și secretele sale ezoterice sunt ascunse în comorile și monumentele sale. El provenea din linia de sânge originală a Dragonului Regal, situată în regiunea Dunării și a Mării Negre. Rădăcinile Ordinului Dragonului au început în România și Bulgaria, luând multe forme, cum ar fi Arienii și Carpații. Nu sunt istoric, nu am studiat niciodată istoria și nu am interes pentru aceste perspective academice, dar respect acest domeniu de studiu și le ascult teoriile, pentru a-mi completa cercetările. Prezint o perspectivă din Arheoastronomie și Antropologia Esoterică, studiul secret al tuturor vârstelor, culturilor și societăților din trecut și prezent, comportamentul și biologia.

https://www.facebook.com/Zeul-Mos-103670981889634

Pentru conformitate, VIOREL CONȚIU

(Va urma)

Lasă un comentariu