TÂRGUL CETĂȚII, EDIȚIA A 13-A, CU NOROC

Distribuie pe:

Între 11 și 13 iunie, pe Piațeta Cetății din Târgu-Mureș, va avea loc, cea de-a 13-a ediție a Târgului Cetății.

Pentru că suntem cu doar o săptămână înainte de Rusalii, TÂRGUL CETAȚII are o ofertă bogată pentru masa de sărbătoare. Pe lângă deja consacratele bunătăți locale: pâine, mezeluri, brânzeturi, gemuri și siropuri de fructe, băuturi, ciocolată de casă, dulcețuri, miere, dulciuri, prăjituri, legume, ulei presat la rece, bere, ceaiuri, vinuri, la această ediția a târgului producătorii oferă sparanghel, microplante, plăcinte, palanețe, plante aromatice și alte bunătăți.

Și la capitolul cadouri, Târgul Cetății este special. Jucării din lemn, obiecte din lemn sculptate sau pictate manual, ceramică, bijuterii, lumânări, lavandă, cosmetice naturale, plante decorative. Majoritatea producătorilor și artizanilor sunt mureșeni, dar, pentru ca oferta să fie cât mai bogată, doritorii pot găsi și produse din Alba, Harghita, Sibiu, Brașov și Cluj.

Și cum 13 e cu noroc, avem multe surprize și premii pentru cei care vor vizita Târgul Cetății. Toate detaliile se găsesc pe pagina de Facebook Târgul Cetății Târgu-Mureș.

Programul târgului este următorul: vineri, 11.00-20.00, sâmbătă, 10.00-22.00 și duminică, 10.00-19.00. Sâmbătă, 12 iunie, în paralel cu Târgul Cetății, în Cetatea Târgu-Mureș au loc evenimentele culturale prilejuite de Noaptea Muzeelor. Târgul Cetății se desfășoară o dată pe lună, următoarea ediție urmând să aibă loc între 23-25 iulie.

Scopul acestui eveniment este acela de a sprijini și promova producătorii locali și de a încuraja consumul de produse alimentare locale și este organizat în parteneriat cu Primăria Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu