AZOMUREȘ, RĂSPLĂTIT PENTRU PROIECTELE DE RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Distribuie pe:

Azomureș a câștigat un nou premiu pentru un proiect de responsabilitate socială, punctual de lucru ISU SMURD, dezvoltat pe platforma Azomureș, în parteneriat cu ISU Mureș. Premiul pentru locul trei în cadrul secțiunii “Inițiativă Socială în Sustenabilitate a fost decernat în cadrul galei organizate de The Diplomat-Bucharest.

Înjumătățirea timpului de intervenție la situațiile de urgență și numărul mare de intervenții din ultimii doi ani au fost două dintre argumentele prezentate în cadrul galei.

“Le mulțumim paramedicilor ISU SMURD de la punctul de lucru Azomureș pentru modul în care își fac datoria și partenerilor noștri instituționali,

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Horea al județului Mureș.

Azomureș va continua să identifice proiecte de responsabilitate socială care să vină în sprijinul comunității locale, parte din strategia companiei de a contribui la dezvoltarea societății”, transmit reprezentanții companiei.

De notat că, la inițiativa Azomureș a fost amenajat spațiul în care locuiesc și lucrează paramedicii SMURD. Compania susține cheltuielile de administrare pentru acest spațiu, care poate găzdui și un echipaj de pompieri. În doi ani, ambulanța și paramedicii au intervenit la peste 6.000 de cazuri, ajungând mai repede la intervenții, dat fiind că dispune de propriul sistem medical în acest sens. (I.S.)

Lasă un comentariu