I.S.U. MUREȘ

Distribuie pe:

În perioada 11-12 mai 2021, pompierii mureșeni au intervenit la 50 de intervenții, din care - trei incendii, un accident rutier, o intervenție la alte situații de urgență și 45 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Accident rutier:

În data de 11.05.2021, în jurul orei 9.10, pompierii mureșeni din cadrul Detașamentului de Pompieri Târnăveni - Punct de Lucru Luduș, au fost solicitați să intervină la un accident rutier (camion răsturnat în afara părții carosabile), la ieșirea din Chețani spre autostrada A3.

Odată ajunși la locul intervenției, aceștia au constatat că un autotren, încărcat cu lapte, era răsturnat în afara părții carosabile, ca urmare a exploziei unei anvelope, existând scurgeri de combustibil.

S-a acționat pentru asigurarea de măsuri PSI și transvazarea combustibilului din rezervor în alt recipient. Conducătorul autotrenului s-a autoevacuat, iar în urma evaluării medicale, a fost transportat la CPU Luduș de către echipajul SMURD, pentru investigații suplimentare.

Incendii:

În dimineața zilei de 12.05.2021, în jurul orei 6.19, Detașamentul de Pompieri Târnăveni a fost solicitat să intervină în localitatea Adămuș, la un incendiu a unei anexe gospodărești în care se afla un sicriu cu o persoană decedată.

La sosirea pompierilor, ardea în totalitate o anexa gospodărească de aproximativ 16 mp și s-a confirmat existența sicriului în mijlocul anexei.

S-a acționat pentru localizarea, lichidarea și înlăturarea efectelor negative a incendiului.

Lasă un comentariu