EUROPAFEST 28 - JAZZ & CLASIC

Distribuie pe:

jmEvents, producător de evenimente muzicale internaționale, a anunțat organizarea festivalului EUROPAfest 28 - jazz | blues | pop | clasic. Acesta va avea loc în perioada 16-24 iulie 2021.

Artiști din 20 de țări - Argentina, Aruba - Insula Caraibe, Azerbaidjan, Australia, Austria, Brazilia, Columbia, Coreea de Sud, Cuba, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Japonia, Polonia, Rusia, Statele Unite ale Americii, Țările de Jos și Ucraina vor prezenta pro-ducții muzicale în spații de concert tradiționale și neconvenționale.

Mai multe detalii cu privire la agenda, spațiile de desfășurare a evenimentelor și măsurile ce trebuie respectate de publicul spectator vor fi anunțate cât de curând posibil. Echipa festivalului își dorește ca fiecare persoană care participă la EUROPAfest să vină cu încredere și să știe că se va urma întocmai protocolul și normele de protecție și siguranță indicate de autorități.

Biletele vor fi puse în vânzare pe www.iabilet.ro

Așadar, joi, 16 iulie, EUROPAfest 28 își va deschide porțile și invită lumea bună să i se alăture într-un maraton de 9 zile de evenimente pline de culoare și rafinament.

Unic în România, în 2005, Festivalul Internațional EUROPAfest a fost primul eveniment căruia Casa Regală i-a acordat Înaltul Patronaj, iar din 2015 este festival EFFE | Europe's finest festivals, titulatură oferită de Comisia Europeană și Parlamentul European.

Directorul EUROPAfest, dl. Luigi Gageos, declara:

“Am ales ca slogan pentru această ediție Return to Live Music. No limits, just hope. 2020 a fost un an în care am conștientizat cu toții rolul artei și în special al muzicii în a ne crea o stare de bine, de echilibru. Am redescoperit bucuria lucrurilor simple, autentice, dar ne-am găsit și propriile limite. După luni de restricții și săli de spectacole închise, după seri de streaminguri online lipsite de emoția live-ului, suntem nerăbdători să revenim la concertele cu public și să simțim că totul va fi bine”.

Lasă un comentariu