NUMEROLOGIE APLICATĂ - NUMĂRUL PSIHIC (NUMĂRUL NUMELUI)

Distribuie pe:

Găsirea numărului, caracteristic pentru numele dumneavoastră, necesită transformarea literelor în cifre și se va avea în vedere nu doar numele, ci și prenumele. Cel mai folosit sistem de echivalență număr-literă este următorul:

De exemplu, pentru numele VASILESCU IONEL avem:

VASILESCU

4+1+1+9+3+5+1+3+3=30 3+0=3

IONEL

9+6+5+5+3= 28

2+8=10 1+0=1

Adunăm rezultatul numelui cu cel al prenumelui: 3+1=4.

Dacă suma celor două numere este formată din două cifre, atunci ele se reduc la unul singur, prin însumare, conform metodei de mai sus.

Fiecărui număr de la 1 la 9 i s-a atribuit câte o caracteristică legată de persoana pe care o reprezintă, de preferințele și de temperamentul acesteia, precum și de relațiile cu alte numere, zile sau elemente chimice. Vom trata în continuare, pentru fiecare număr, relațiile sale determinante.

Nativii dominați de cifra psihică 1

Au următoarele caracteristici: sunt dominați de Soare, au atitudine masculină, o natură hotărâtă, ziua favorabilă este duminica, date favorabile 1, 19, 28, sunt compatibili cu numere 2, 3, 9 și au adversități cu 4, 6, 8. Culoarea norocoasă este auriul, preferă rubinul, ca metal aurul, este semn de foc, chimismul organismului este dominat de bilă, ca psihic variază de la introvertiți la extravertiți, sănătatea este excelentă, părul subțire, cu tendințe de chelie, preferă gusturile iuți, reacționează sever, activitatea maximă în jurul prânzului, anotimpul caracteristic este vara, fizicul puternic, sunt atrași de munți, au pielea caldă, numerele favorabile în afaceri sunt 1, 4, 8, 9, iar pentru căsătorie 1, 2, 4, 8, 9. Trebuie să învețe să renunțe, au tendință materialistă și sunt apți pentru a conduce departamente, în special administrative.

Nativii dominați de cifra psihică 2

Au următoarele caracteristici: Luna stăpânește această cifră, numerele compatibile cu aceste persoane sunt 1, 3; cele adverse 4, 5; datele favorabile 2, 20, 29, iar ziua favorabilă lunea. Natura este hotărâtă, de tip feminin, culoarea preferată este albul, agreează perlele, ca metal argintul, este semn de apă, psihicul poate fi introvertit sau extravertit, sănătatea lasă de dorit, gustul preferat sărat-alcalin, părul creț sau buclat, reacționează liniștit, preferând după-amiaza, are pielea rece, preferă vara, cu un fizic sensibil, iubind apele. Numerele norocoase în afaceri sunt 2, 7, 8, iar pentru căsătorie 1, 2, 7, 8. Lipsit de stabilitate, cu tendință de autoprotecție, este devotat și idealist, apt pentru profesiile de diplomat, arbitru, vânzător, politician, cercetător, profesor.

Nativii dominați de cifra psihică 3

Au următoarele caracteristici: sunt sub influența lui Jupiter, compatibili cu numere 1, 2, 9 și adversari cu nativii dominați de 5 și 6, ziua lor favorabilă este marți, iar date favorabile 3, 12, 21, 30. Au o natură hotărâtă, de tip masculin, culoarea preferată galben, pietrele norocoase safirul și topazul galben, metalul preferat aurul, sunt sub semnul aerului, sunt extravertiți, au o sănătate bună, preferă dulcele, podoaba capilară este bogată, au o atitudini înțeleaptă, se trezesc devreme, pielea este fierbinte, au un fizic puternic, preferă izvoarele, malurile apelor, în special a celor de munte. În afaceri, numerele favorabile sunt 3, 5, 6, 7, 9, iar în căsătorie aceleași. De regulă sun optimiști, dar și oportuniști, fără excese altruiste. Sunt potriviți pentru profesii de profesori, bancheri, oameni de știință, actori.

Nativii dominați de cifra psihică 4

Au următoarele caracteristici: numerele favorabile 5, 6, 8 și adverse 1, 2, 9, datele lor favorabile 4, 13, 22, 31, iar ziua favorabilă duminica. Au o natură egoistă, culoarea preferată este auriul, iar piatra norocoasă hesonitul, metalul norocos aurul, semnul elementului guvernant este focul, sănătatea este bună, caracterizată printr-o forță fizică mare, preferă condimentele, au părul subțire, sunt ascunși și secretoși, preferă răsăriturile, iar ca anotimp, iarna. Au un fizic puternic, agreează în egală măsură muntele și marea. Manifestă compatibilitate în afaceri pentru numerele 1, 4, 6, iar în căsătorie pentru 1, 3, 4, 6, 8. Au firi contradictorii, cu tendințe ateiste, nihiliste, materialiste. De multe ori, au o aparență deosebită, cu semne distinctive. Sunt apți pentru profesiile: planificatori, judecători, politicieni, tehnocrați.     

Nativii dominați de cifra psihică 5

Au următoarele caracteristici: sunt sub influența lui Mercur, au drept numere compatibile 1, 4, 6 și număr advers 2, datele favorabile 5, 14, 23, iar ziua favorabilă miercurea, natură activă, culoarea norocoasă verde, piatra prețioasă smaraldul, metalul norocos aurul, semnul elementului guvernant este pământul, de regulă sunt introvertiți, au o sănătate bună, preferă condimentele, au părul roșcat, sunt discreți, matinali, cu un fizic slab, sensibil, anotimpul preferat este iarna, preferă pădurile și lăcașurile de cult, au ca numere compatibile pentru afaceri 3, 5, 9, ca și pentru căsătorie. Au tendința de a fi ușor copilăroși, lipsiți de sobrietate, cu o natură ateistă și deschisă către filozofia liberă, interesați de materie și materialism, pot fi buni bancheri, brockeri, investitori, oameni de afaceri.

Nativii dominați de cifra psihică 6

Au următoarele caracteristici: sunt guvernați de Venus, numerele favorabile 4, 5 și 8, cele nefavorabile 1 și 2, datele favorabile 6, 15, 24, iar ziua norocoasă vineri. Sunt activi, culoarea norocoasă argintiul, piatra prețioasă diamantul, metalul norocos argintul. Îi caracterizează elementul apă, sănătatea este precară, preferă gustul dulce, au părul ondulat sau buclat, acționează cu înțelepciune, iar după-amiaza este perioada cea mai propice. Preferă primăvara, fizicul este relativ puternic, adoră câmpiile și pădurile, partenerii de afaceri trebuie să aibă numerele 3, 6, 9, pentru căsătorie fiind aceleași. Au un comportament seducător, sunt înclinați spre ateism și materialism. Pot ocupa funcții de critici de artă, jurnaliști, alchimiști sau profesii legate de medicină.

Nativii dominați de cifra psihică 7

Au următoarele caracteristici: lunea este ziua lor norocoasă, numerele cu care sunt compatibili 5, 6, 8, iar numerele adverse 1, 2, 9, datele favorabile 7, 16, 25, au natură activă, preferă albul, iar piatra norocoasă este ochiul de tigru. Ca metal norocos aurul alb, elementul caracteristic apa, sănătatea lasă de dorit, preferă gustul amar, părul este lung și subțire, sunt persoane închise, secretoase, preferă sfârșitul zile, iar ca anotimp, sfârșitul iernii. Fizicul este puternic și sunt atrași de ocean și cer. Numerele compatibile pentru afaceri 2, 3, 6, 7, iar pentru căsătorie aceleași. Comportamentul este reflexiv și filozofic, necesită simț practic, au tendința de a inventa având vederi idealiste, chiar utopice. Pot ocupa cu succes posturi de profesori, jurnaliști, regizori și artiști de orice fel.

Nativii dominați de cifra psihică 8

Au următoarele caracteristici: îi domină Saturn, numerele compatibile fiind 4, 5, 6, iar cele adverse 1, 2, 9, datele favorabile fiind 8, 17, 26, iar ziua norocoasă sâmbătă, preferă culoarea neagră, pietrele norocoase sunt safirul albastru și ametistul, iar metalul norocos fierul, elementul caracteristic e aerul, sunt extravertiți, cu o sănătate foarte slabă, gustul favorit este amar, părul fiind lung și gros. Sunt persoane discrete, preferă ultima parte a zilei, au fizic greoi, iubesc pădurile, dar și câmpiile, numerele compatibile în afaceri sunt 1, 2, 8, iar pentru căsătorie 1, 2, 4. Au un comportament sobru, dar blând și iertător și sunt dominați de mistic și materialism în egală măsură. Acești nativi pot ocupa funcții subordonate sau în administrația publică.

Nativii dominați de cifra psihică 9

Au următoarele caracteristici: sunt stăpâniți de Marte, sunt compatibili cu numerele 1, 2, 3, numerele adverse sunt 4, 5, datele favorabile 9, 18, 27, iar ziua favorabilă marți. Preferă culoarea roșie, pentru noroc este indicat coralul, iar ca metal favorabil arama. Elementul caracteristic este focul, sănătatea este bună, gustul favorit amar, părul gros, au un comportament sever, preferă mijlocul zilei, iar ca anotimp, vara. Au un fizic puternic, îndrăgind munții, malurile apelor, izvoarele, pădurile. Sunt compatibili în afaceri cu numerele 1, 3, 6, 9, aceleași fiind și pentru căsătorie. Au un comportament agresiv, ei trebuind să învețe să devină răbdători. Atrași de religie, spirituali, dar și idealiști, ei sunt buni organizatori și manageri.

Considerați că numerologia este o metodă de a investiga și ș aproxima complexul tablou al ființei umane, fiind una din cheile de decriptare a comportamentului omenesc. Desigur, v-am prezentat o scurtă și comodă aplicație numerologică, la îndemâna oricărui începător pentru a face, celor care doresc, o introducere sumară într-o tehnică care necesită multă răbdare, meticulozitate și, nu în cele din urmă, talent. Inițiații în acest domeniu au reușit să ajungă la performanțe deosebite, ridicând metodele numerologice la rang de știință.

Lasă un comentariu