DIN CICLUL “S-O VEDEM ȘI PE ASTA!” LOTUL TÂRGU-MUREȘ-UNGHENI DIN AUTOSTRADA TRANSILVANIA VA FI GATA ÎN ACEST AN!

Distribuie pe:

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat, vineri, în județul Mureș, că lotul Târgu-Mureș - Ungheni din Autostrada Transilvania, care însumează 9,2 kilometri, dintre care 4,5 kilometri de autostradă și 4,7 kilometri de drum de legătură, se va finaliza în acest an.

“Suntem pe Lotul Aeroportul Târgu-Mureș și Târgu-Mureș, e un proiect care a început în teren anul trecut în iulie și se va finaliza anul acesta, 18 luni. Este un exemplu de proiect bine pregătit, cea mai mare parte, aproape până la limita în care se poate face omenește, a detaliilor de proiect rezolvate până la licitație, exproprieri făcute, avize de relocare, cu toată partea birocratică rezolvată, cu un constructor care își face treaba foarte bine și vreau să îl felicit”, a declarat Cătălin Drulă, potrivit agerpres.ro.

Ministrul a precizat că pentru continuarea acestei autostrăzi până la locul în care se va face joncțiunea cu viitoare Autostradă a Moldovei, A8, se lucrează la studiul de fezabilitate cu același constructor.

Contractul de execuție pentru lotul Târgu-Mureș - Ungheni din Autostrada Transilvania a fost semnat în luna mai 2020, cu compania Strabag, valoarea acestuia fiind de 192 milioane de lei.

Lasă un comentariu