ABSOLVIREA CLASEI A VIII-A ȘCOALA GIMNAZIALĂ “OMEGA”

Distribuie pe:

După ora de dirigenție a clasei terminale de la această școală gimnazială de către dirigintele lor, Amelia Stancu, elevii absolvenți ai clasei a VIII-a au ieșit în curtea școlii, sub un tunel făcut de elevi și profesori, ținând în mână câte o floare.

Directoarea școlii, profesoara Cornelia Ganea, a caracterizat fiecare elev. În încheiere, aceasta a spus: “Dragii mei, vă felicit pe toți și vă doresc succes în continuare. Poate vă veți întoarce în școala noastră ca educatori, învățători sau profesori. Vă mulțumesc, dragii mei, vă mulțumesc dumneavoastră, dragi părinți, pentru colaborare și încredere”.

În continuare au vorbit două eleve, una din clasa a VIII-a și cealaltă din clasa a VII-a, care au urat succes pe mai departe tuturor elevilor.

A urmat diriginta foștilor elevi de clasa a VIII-a, profesoara Amelia Stancu, care a spus: “Iubiții mei, stimați părinți, onorată asistență, bine ați venit! Ne-am adunat aici pentru a sărbători acești copii minunați și ne aflăm într-un moment de emoție profundă, atât pentru părinți, cât și pentru cadrele didactice. Este timpul în care clopoțelul, cu sunete cristaline, a sunat pentru ultima dată pentru clasa a VIII-a”.

A urmat predarea cheii școlii, ca un simbol, elevilor clasei a VII-a. Aceasta s-a făcut de doi elevi din clasa a VIII-a către doi elevi din clasa a VII-a.

A urmat premierea elevilor din clasa a VIII-a a Școlii Gimnaziale “Omega” de către fosta lor dirigintă, apoi acordarea de distincții fiecărui absolvent. În încheiere, fiecare elev a dat drumul câte unui porumbel și unui balon de diferite culori.

A urmat poza de grup a elevilor cu profesorii care, de-a lungul celor patru ani, le-au predat și i-au învățat să fie oameni de încredere pentru societate.

Lasă un comentariu