DUPĂ 30 DE ANI...

Distribuie pe:

Neuitată va rămâne în memoria noastră ziua de 11 iunie 2021, când ne-am întâlnit, la Colegiul Național “Unirea”, absolvenții clasei a XII-a D, promoția 1991. Organizată după 30 de ani de la absolvire, întâlnirea cu colegii și profesorii ne-a bucurat pe toți și ne-a emoționat până la lacrimi. Mulțumim conducerii școlii pentru primirea deosebită cu care ne-a surprins. Bucuria a fost și mai mare pentru că, din cei 32 de absolvenți, au răspuns invitației aproape toți. Au absentat doar șapte, care nu au putut veni din străinătate, deși șeful clasei a venit din Norvegia.

La ora de dirigenție au fost prezentate, în mare, realizările din acești ani: familia, copiii, dar, mai ales, ne-au bucurat amintirile din școală, unele năzbâtii copilărești pe care le-au făcut și care ne-au creat o atmosferă de elevi. Suntem cu toții mândri de familiile noastre, de copiii noștri și de faptul că suntem realizați.

Doamna dirigintă ne-a spus că din tinerii adolescenți care am fost la absolvire, acum suntem bărbați adevărați la casele noastre și fetele mămici iubitoare și harnice (două având deja nepoți).

Am continuat întâlnirea cu dans, o masă festivă și o distracție de pomină, unde, cu adevărat, ne-am dezlănțuit (după atâta pandemie). Pentru toate clipele de neuitat, frumoase pe care le-am petrecut adresăm mii de mulțumiri tuturor celor care au venit la întâlnire cu noi, colegi și profesori. Îi mulțumim, mai ales, colegei noastre Mihaela Vlasa, care a fost creierul și sufletul organizării. Multă fericire tuturor și să ne întâlnim cu toții sănătoși, dacă se poate cât mai repede!

Lasă un comentariu