ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CĂRȚILOR PENTRU COPII LA GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT „LICURICI”, TG.-MUREȘ

Distribuie pe:

Modalitatea prin care le putem insufla celor mici dragostea pentru cărți este timpul petrecut în universul minunat al cărților. Din păcate, nu toți copiii au această oportunitate de a se împrieteni cu cărțile, aceștia provenind din medii defavorizate. Din dorința de a aduce un plus educației mureșene și, de asemenea, de a le oferi acestor copii bucuria descoperirii acestei lumi minunate a cărților, colectivul de educatoare al GRĂDINIȚEI CU PROGRAM PRELUNGIT „LICURICI” TG.-MUREȘ, structură în cadrul ȘCOLII GIMNAZIALE „LIVIU REBREANU”, TG.-MUREȘ, coordonată de domnul dir. prof. Ioan Cornel Popa, doamna dir. adj Vincze Csilla și d-șoara coordonator a grădiniței, Deteșan Anca, au demarat acțiunea „Dăruiește o poveste!”. Părinții copiilor au avut un rol important, deoarece prin intermediul copiilor, au donat cărți pentru a sprijini această acțiune. Cărțile dăruite atât de părinți, cât și de doamnele educatoare au fost donate Școlii Gimnaziale Băgaciu, din județul Mureș, reprezentată de doamna director prof. Melania Roman.

Pentru a încununa această minunată zi, ne-au onorat cu prezența doamna inspector pentru educație timpurie prof. Ramona Gros, și doamna inspector pentru educație timpurie, Julia Kovacs, domniile lor bucurând sufletele micuților licurici cu poveștile citite.

Cărțile au o importanță deosebită atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, CARTEA fiind o comoară de preț, un izvor de informații, cunoaștere și înțelepciune pentru suflet.

Lasă un comentariu