ORAȘUL NOSTRU ÎMBRACĂ, DIN NOU, HAINELE DE SĂRBĂTOARE!

Distribuie pe:

“A XXIV-a ediție pe care o vom avea în acest an, am organizat-o sub semnul promovării valorilor locale!  Vom arată tot ce are orașul nostru mai bun, vom celebra personalități, iar oamenii  de cultură, sportivii și artiștii ne vor fi alături la sărbătoarea orașului. Este și o reîntoarcere în istorie, fiind cunoscut faptul c[, încă din anul 1482, prin ordinul lui Matei Corvin, se vor organiza trei târguri, dintre care unul în luna iunie. Dou[ zile și peste 20 de artiști ne vor fi alături la Zilele Târgumureșene”, a declarat primarul Soós Zoltan la conferința de presă organizată cu prilejul prezentării evenimentului.

Alături de Primar a participat și domnul Viceprimar Portik Vilmos, care a prezentat în detaliu întregul eveniment. 

“În acest an, vom concentra această sărbătoare în două zile, sâmbătă și duminică, dar acestea vor fi pline de evenimente.  Vom avea spectacole de teatru, de muzică, filme, activități sportive diverse, demonstrații făcute de artiști, concerte.

Totul se va desfășura în 4 locuri alese, și anume: Platoul Cornești, Cinematograful Arta, Palatul Culturii și Cetatea Medievală.

Încă suntem în stare de alertă, prin urmare vom respecta restricțiile în vigoare, dar ne-am asigurat că totul se va desfășura în cele mai bune condiții de siguranță. Încet revenim la normalitate și promitem că vom sărbători orașul nostru așa cum merită!” a declarat domnul  viceprimar Portik Vilmos, în cadrul conferinței de presă.

Evenimentele dedicate Zilelor orașului vor începe sâmbătă dimineața, cu activități sportive la complexul Weekend, Platoul Cornești și în Parcul Municipal,  urmate, începând cu ora 10.00, de un concert de muzică clasică și recital de canto popular, susținut de elevi ai  Liceului de Artă,  în Cetate la Amfiteatru, și se vor încheia, duminică, cu Concertul ROCK THE SYMPHONY, susținut de Filarmonica de Stat Târgu-Mureș, în Cetate.

Foto: IOSIF TRIF

Lasă un comentariu