ÎȘI DORESC... 100 DE COPII BIOLOGICI!

Distribuie pe:

Christina Ozturk, în vârstă 23 de ani, originară din Moscova, și-a întâlnit soțul, omul de afaceri turc Galip Ozturk, de 56 de ani, în timpul unei vacanțe în Batumi, Georgia.

Christina, care a născut primul copil la vârsta de 17 ani, a dezvăluit că a apelat împreună cu soțul său la mame surogat pentru că își doresc, cât mai repede, cât mai mulți copii posibil.

În doar 10 luni, cei doi au adus pe lume 13 copii, cu ajutorul mamelor surogat. Primul copil, pe nume Mustafa, s-a născut pe 10 martie 2020, iar cel mai nou membru al familiei, și cel de-al 13-lea copil al cuplului, este o fetiță, care s-a născut pe 16 ianuarie 2021.

Christina era o mamă singură atunci când a decis să plece într-o vacanță la mare, în Batumi, Georgia. Ea a spus că a fost dragoste la prima vedere când l-a întâlnit pe Galip, proprietarul unei afaceri de succes în turism și transport, originar din Turcia. Lucrurile au evoluat rapid, iar Christina și fiica sa, Vika, s-au mutat în Batumi, ca să fie alături de Galip.

Cei doi au decis, încă de la început, că vor să aibă o familie numeroasă. Inițial, erau pregătiți să aibă câte un copil în fiecare an, dar au realizat rapid că abilitățile lor reproductive nu erau suficiente pentru a-și atinge scopul, așa că au decis să apeleze la mame surogat, care îi costă aproximativ 9.700 de dolari pentru fiecare sarcină.

În Georgia, este legală nașterea copiilor prin intermediul mamelor surogat, încă din anul 1997, cu condiția ca partenerii care apelează la această procedură să fie căsătoriți și heterosexuali. Copilul născut ajunge, imediat după naștere, la părinții biologici care au asigurat materialul genetic pentru concepție, iar mama surogat nu are niciun drept asupra copilului.

Toate mamele surogat la care apelează Christina și soțul său trec printr-un proces de consiliere și semnează unele contracte înainte de a rămâne însărcinate, prin embriotransfer, cu copiii care sunt, din punct de vedere genetic, ai Christinei și soțului său.

“Clinica din Batumi alege mamele surogat pentru noi și își asumă toată responsabilitatea pentru întregul proces. Nu le cunoaștem personal pe mamele surogat și nu avem contact direct cu ele, tocmai pentru a evita problemele după naștere.

Eu am născut-o pe fiica mea cea mare în urmă cu șase ani. Restul copiilor sunt ai noștri din punct de vedere biologic, dar au fost născuți de mame surogat”, a declarat Christina, citată de eva.ro. (L.P.)

Lasă un comentariu