ADIO, OCCIDENT, BUN VENIT, ASIA!

Distribuie pe:

Bacalaureatul din China, “cel mai înspăimântător examen al maturității” din lume

Copiatul este pedepsit cu până la 7 ani de închisoare!

Elevii, verificați cu drone și prin scanarea venelor din degete.

Adio, Occident, bun venit, Asia!

“Nu-ți imaginezi ce se întâmplă în China.

Centrul financiar al lumii, dar și cel de inteligență, se transferă în Asia, ireversibil.

Până acum, peste 90% din marile invenții ale lumii au aparținut rasei albe. Occidentul a condus sute de ani omenirea în cursa descoperirilor, a inovațiilor, dar acest lucru tocmai se schimbă sub ochii noștri.

Nu îmi spune de Silicon Valley, când doar în Shenzen este un Hi-Tech Park cu 600.000 de programatori unde, în medie, un apartament costă 1,6 milioane dolari și salariul mediu este de 8.000 $.

În China, in iunie bacalaureatul chinezesc.

Două zile, 3 examene pe zi, fiecare a câte 2,5 ore.

Întreaga țară s-a oprit ca să nu deranjeze examenul. Construcțiile s-au oprit și, pentru orice zgomot, amenda este de 2.000 $.

Concurența și dorința de a reuși a copiilor chinezi este la un nivel la care un copil european ar claca psihic. Este imaginea unei țări care, într-adevăr, pune educația pe primul loc.

Sunt facultăți chinezești cu 2.000 candidați pe un loc și nivelul de inteligență este incredibil de ridicat.

Probabil că nu există comparație cu România.

Educația în România este o glumă.

Reține că noi, rasa albă, vom pierde acest război al dominației omenirii în viitor, exact din cauza felului în care ne educăm copiii.

Și mai e un factor.

Chinezii îl iubesc în masă pe Xi Jin. Îl iubesc pe bune, într-un fel în care noi nu vom iubi niciodată un lider.

Sunt fanatici ai muncii. Știu că este greu de imaginat, dar angajații chinezi sunt gata să lucreze și pe gratis dacă e nevoie și li se dă un obiectiv.

Angajații Huawei au anunțat că sunt dispuși să lucreze pe gratis minim două luni pentru a ajuta compania să depășească impasul actual.

Noi am face asta?

De aceea, vom pierde competiția.

Educația și fanatismul chinezesc sunt greu de înțeles pentru occidentalul spălat la creier de globalizare, drepturi egale, flower power, transgenderisme și curcubee.

În fața acestui colos, singura noastră șansă este să ne unim cu toții, Europa-SUA, și să punem educația pe primul loc.

În următorii ani avem one-shot să construim întreaga societate occidentală în jurul educației, să punem invențiile și inovațiile în centrul preocupărilor noastre.

Dacă nu ne revenim, atunci trebuie să ne învățăm copiii chineza și să ne rugăm la Dumnezeul nostru creștin să nu ajungem vreodată, în timpul vieții ăsteia, la un conflict Occident - China, că ne vor sări ochii din cap cu toate fițele noastre occidentale și toate flic-flacurile culturale.

La Shenzen se plătește 2.000 $/lună chirie pentru un apartament.

E nebunie. Toate marile corporații globale au birouri acolo. Nu ai, nu exiști la nivel global.

Istoria se întoarce. După secole de colonialism, Asia va prelua controlul lumii.

China, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Singapore, Malaezia, India etc.

Și de ce asta?

Fiindcă în timp ce Occidentul este preocupat de distrugerea rădăcinilor, care i-au adus măreția cultural-științifică, este preocupat de probleme stringente precum transgenderismul, familia homosexuală, schimbarea sexului, predarea sexului oral și anal de la clasele primare, oficializarea ideologiei neomarxiste a Școlii de la Frankfurt, asiaticii sunt preocupați de muncă și de păstrarea moralei sociale istorice. De conservarea tradițiilor.

Ei muncesc, n-au timp a se ocupa pentru a descoperi noi genuri fluide.

Asta o fac demenții occidentali, din prea multă bunăstare, adusă tot de «idioții» și «retardații» înaintași. Care își reneagă istoria, valorile. Inventează ei «valori» noi. Trăirea în grupuri. Își educă (sic) copiii în spiritul muncii, al unor valori care produc efecte sociale. Nu-i trimit în cluburi, nu le oferă haine de fițe. Sunt «valori» străine pentru ei.

Când Asia a fost zguduită de crahul financiar din 1997, coreenii (din Sud) au dat buzna la bănci să-și depună aurul (bijuteriile), pentru a reface tezaurul Băncii Centrale și a salva economia. Niciodată nu se va întâmpla asta în Occidentul corupt.

Concluzia? Singura salvare a Occidentului va fi reîntoarcerea la valorile creștine, abandonate, renegate.

Lucru imposibil în situația de față.

Tocmai când el este capacitat la maxim să implementeze revoluția sexuală? Și să distrugă «suprematismul alb»? Când albii se auto-discriminează?”

Lasă un comentariu