GEORGIANA GHERGU CÂȘTIGĂ PREMIUL BIOEEL

Distribuie pe:

Tradiționalul Premiu Bioeel pentru Cel mai bun actor / Cea mai bună actriță s-a acordat pentru anul 2020 la finalul premierei spectacolului “Întoarcerea” de Laurențiu Blaga, în regia lui Adi Iclenzan, care a avut loc la Sala Mică, vineri, 18 iunie.

De această dată, trofeul, împreună cu diploma aferentă și suma de 1.000 de euro donată de către Bioeel i-au revenit actriței Georgiana Ghergu. Puși, cum e alintată de cunoscuți, a făcut în ultimele roluri memorabile în spectacolele “Villa Dolorosa” de Rebekka Kricheldorf, regia Theodor-Cristian Popescu (nominalizat la categoria Cel mai bun spectacol al anului 2020 de către UNITER) și “Niște fete” de Neil LaBute, regia Laura Moldovan.

În 2021, Georgiana Ghergu a jucat în “Kasimir și Karoline” de Ödön von Horváth, regia László Bocsárdi, “Campionatul de improvizație” și “Întoarcerea”, iar, începând din toamnă, în stagiunea 2021-2022 va putea fi văzută din nou în “Albina din capul meu” de Roland Schimmelpfennig, regia Theodor-Cristian Popescu, “Bulgakov 17” după “Maestrul și Margareta” de Mihail Bulgakov, regia László Bocsárdi și în “Lucruri pe care nu le-am spus niciodată” de Maria Manolescu și Leta Popescu, producție în regia Letei Popescu, care va avea premiera în toamna acestui an.

Premiul a fost decernat de către Theo Marton, laureatul de anul trecut, și Nicu Mihoc, Directorul artistic al Companiei “Liviu Rebreanu”.

Lasă un comentariu