ASTĂZI, 24 IUNIE, SERVICIUL DE DISTRIBUȚIE A GAZELOR NATURALE VA FI SISTAT TEMPORAR ÎN PATRU LOCALITĂȚI DIN JUDEȚUL MUREȘ

Distribuie pe:

Pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuție al gazelor naturale, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale astăzi, 24 iunie, între orele 8-13, în localitățile Larga, Moruț, Titiana și Sărmașu, județul Mureș, pe următoarele străzi: Sondelor, Primăverii, 30 Decembrie, Fundătura Crișan, Trandafirilor și Toamnei.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale, care se va realizat treptat, să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat și mulțumește clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru desfășurarea acestor lucrări.

Lasă un comentariu