CE NU AR FACE ZODIILE NICIODATĂ

Distribuie pe:

În general, fiecare dintre noi este predispus la compromisuri în anumite circumstanțe. Totuși, potrivit astrologica.ro, pentru fiecare zodie există ceva ce nu ar face niciodată.

Berbec - Tu ești un lider, iar în această calitate ești obișnuit să iei, fără emoții, decizii dure cu care nimeni nu s-ar simți confortabil. De fapt, te emoționează doar să știi că oamenii îți admiră curajul.

Un lucru pe care nu îl vei face niciodată este să ceri permisiunea cuiva. Pe lângă faptul că ești liderul neînfricat care merge înainte fără aprobarea sau opiniile altcuiva, îți trăiești viața după propriile reguli.

Taur - Indiferent de locul unde te duce viața, singurul lucru care te ajută să te ghidezi pe calea cea bună este setul tău de credințe de bază. Fiecare relație și nouă aventură din viața ta încep cu o bază sigură și solidă a valorilor tale, pe care îți dorești întotdeauna să le cultivi. Vrei ca oamenii să știe cine ești și în ce crezi.

Singurul lucru pe care nu îl vei face niciodată este să te abați sau să îți schimbi convingerile. Vrei să fii cunoscut ca un om de încredere și onest, pe care ceilalți se pot baza. Cu siguranță, acest lucru îi face pe cei din jurul tău să te vrea să în echipa lor.

Gemeni - Tu preferi să privești imaginea de ansamblu. Orice lucru prea serios care te obligă să fii atent la detalii nu e ceva de care să îți pese. Fiind o fire extrem de activă, trebuie să trăiești o viață interesantă și spontană. În caz contrar, te vei plictisi crunt.

Singurul lucru pe care nu te vezi niciodată făcându-l este să pui la inimă lucrurile negative. Viața este mult prea scurtă pentru a te agăța de critici și comentarii negative. Ai prea multe planuri pentru a te lăsa influențat de opiniile altcuiva.

Rac - Singurul lucru din viață care înseamnă totul pentru tine sunt relațiile tale. Orice altceva s-ar putea prăbuși în jurul tău, dar știind că ai un sistem de susținere solid care te ține sus și e acolo pentru tine este de neînlocuit.

Acestea fiind spuse, singurul lucru pe care nu îl vei face niciodată este să ignori un prieten care are nevoie de tine. Devotamentul pe care îl ai față de prieteni, relații și familie este mult prea mare pentru a te putea gândi vreodată să renunți la cineva pe care îl iubești. Preferi să fii cunoscut drept un om căruia îi pasă prea mult sau care face prea mult pentru cei pe care îi iubește, decât unul care să nu facă suficient.

Leu - Nu există prea multe lucruri care să te poată îndepărta de obiectivele tale. Ca Leu, odată ce îți propui ceva, nimeni nu te poate opri. Oamenii pot încerca să îți schimbe opiniile, pot încerca să te saboteze, pot să îți spună că nu vei avea succes, dar toate acestea sunt doar vorbe goale pentru tine.

Singurul lucru pe care nu îl vei face niciodată este să te mulțumești să fii pe locul doi. Nu ai ajuns unde ești astăzi, pentru că ai decis să faci cale întoarsă din drum. Nu ai făcut-o nici atunci și, cu siguranță, nu vei începe să o faci acum. Lasă oamenii să te urască, lasă-i să fie geloși, tu vei fi aici pentru a fi cel mai bun.

Fecioară - Când vine vorba de tine, simți întotdeauna că ai putea face mult mai mult. Este evident că ești mult prea critic față de tine. Ai așteptări atât de mari, încât te străduiești întotdeauna să faci și să fii mai bun. Oamenii văd că modestia ta nu este doar pentru spectacol.

Singurul lucru pe care nu îl vei face niciodată este să uiți de unde ai plecat. Chiar și atunci când, în sfârșit, perfecționezi acel lucru la care lucrezi de mult timp, îmbrățișezi succesul cu o recunoștință umilă și treci la următorul proiect.

Balanță - În lumea ta perfectă, tot ceea ce merită trăit ar trebui să vină ușor și des. Crezi cu adevărat în toate lucrurile frumoase și bune și chiar ai face orice pentru a le obține și a le menține în viața ta. Același lucru este valabil și pentru dragoste.

Singurul lucru pe care știi că nu l-ai face niciodată este să renunți la dragoste. În timp ce lucrurile haotice și dezordonate te pot stresa serios, știi că cele mai bune și mai solide relații sunt cele care au trecut prin toate astea și sunt încă la fel de puternice ca la început. Chiar și atunci când situația devine dificilă, nu ești genul care să renunțe la primul hop. Ești un cal de cursă lungă.

Scorpion - Nu îți deschizi inima în fața oricui. Motivul pentru care ai un cerc de prieteni atât de mic este că știi că doar în aceștia poți avea încredere deplină. Oricine încearcă să pătrundă în viața ta va primi, cu siguranță, o răceală elegantă, dar categorică. Ești dispus să extinzi această răceală și în rândul celor din cercul tău interior care îți trădează încrederea.

Singurul lucru pe care nu îl vei face niciodată este să tole-rezi necinstea. Relațiile se bazează pe onestitate, încredere, fidelitate, iar dacă acestea dispar totul se prăbușește.

Săgetător - Deși e adevărat că vorbești mult, nu vorbești doar pentru a te auzi vorbind. Vorbești pentru că vrei să fii auzit. Este posibil să ai multe de spus și totul să fie important pentru tine. Sigur, unii oameni ar putea să își dea ochii peste cap și să încerce să te ignore atunci când începi să îți spui opiniile, dar aceștia pur și simplu nu te cunosc.

Singurul lucru pe care nu îl vei face niciodată este să îți ții gura închisă atunci când vine vorba de a-ți exprima părerile și valorile. Nu îți pasă dacă nimeni nu este de acord cu tine, tot o să spui ce îți trece prin cap.

Capricorn - Un lucru pentru care ești cunoscut este faptul că te ridici de jos de fiecare dată când viața te doboară. De fapt, îți plac provocările, iar eșecul doar te ambiționează.

Deci, evident, singurul lucru pe care nu îl vei face niciodată este să lași greutățile și eșecul să îți stea în cale. Vei depăși orice obstacol și vei reuși ce ți-ai propus, de fiecare dată. Nimeni nu are rezistența sau determinarea ta, ceea ce este de admirat.

Vărsător - Ești dispus să încerci orice o dată. Adică, viața nu ar fi viață dacă nu riști și nu încerci lucruri noi. Chiar dacă ceva nu iese bine, poți cel puțin să spui că ai încercat și să faci un pas înapoi.

Singurul lucru pe care nu-l vei face niciodată este să renunți la ceva ce îți dorești foarte mult. În acest caz, nu faci lucrurile cu jumătăți de măsură. Așadar, când vine vorba de ceva care chiar înseamnă mult pentru tine, lupți până în pânzele albe.

Pești - Un lucru pe care oamenii adoră să ți-l arunce în față este că ești o persoană foarte sensibilă. În realitate, ești foarte conectat la sentimentele tale și te simți confortabil să te exprimi fără perdea acolo unde alții s-ar ascunde.

Singurul lucru pe care nu l-ai face niciodată este să lași negativitatea altora să te doboare. Contrar a ceea ce cred ei, ești mai puternic tocmai datorită sentimentelor tale intense. (L.P.)

Lasă un comentariu