MESAJUL INSPECTORULUI ȘCOLAR GENERAL CĂTRE ABSOLVENȚII CLASELOR LICEALE

Distribuie pe:

Dragi liceeni ai învățământului mureșean,

Iată că a sosit momentul de cumpănă la finele anilor de liceu: examenul de maturitate - BACALAUREATUL. Sunt anii care v-au modelat viața în moduri pe care nu vi le-ați fi putut imagina. Toți acești ani sunt presărați cu amintiri legate de școală, de colegi, de profesorii voștri. Cu toții, împreună, ați trăit emoția primelor teste, a evaluărilor orale și scrise.

Dragi liceeni, faceți parte dintr-o generație care a reușit să treacă, cu bine, peste toate provocările (învățarea on-line, teme pe platforme digitale). Ați demonstrat, încă o dată, că sunteți capabili să creșteți frumos într-o lume care s-a schimbat într-o clipă...

Pentru că toate experiențele trăite v-au învățat că puteți merge înainte, să studiați, să găsiți forța de a persevera, am încredere că veți fi bine și veți reuși să depășiți și acest ultim obstacol.

E doar un pas, o punte de legătură către viitorul care vă așteaptă, cu provocări îndrăznețe!

Vă doresc mult succes la examene, să fiți încrezători, să făuriți, pas cu pas, lumea pe care v-o doriți!

Gândul meu se îndreaptă acum către voi, dragi profesori, cei care, cu răbdare și dăruire, ați fost alături de elevii voștri, ați suferit și i-ați încurajat de fiecare dată.

Acum vă puteți bucura din plin de reușita lor, de faptul că eforturile depuse de ei le recompensează pe ale dumneavoastră.

Pentru tot efortul depus, dragi colegi, vă mulțumesc!

Mult succes tuturor și reușite pe măsura așteptărilor!

Lasă un comentariu