ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 25-27 iunie, pompierii mureșeni au intervenit la 195 de intervenții, din care - trei incendii, un accident rutier, 32 de intervenții în urma fenomenelor meteorologice periculoase, o misiune pirotehnică, opt alte situații de urgență și 150 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Incendii:

- Sâmbătă, 26 iunie, în jurul orei 3.00, incendiu de vegetație uscată produs pe strada 22 Decembrie 1989, la ieșire din municipiul Târgu-Mureș.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Incendiul a cuprins 10-12 tone de deșeuri de material lemnos. Acesta nu s-a manifestat cu flacără deschisă, pompierii fiind nevoiți să caute focarele ascunse pe care ulterior le-au lichidat.

- Sâmbătă, 26 iunie, în jurul orei 4.20, incendiu casă de locuit în municipiul Reghin, strada Simion Bărnuțiu.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

Incendiul s-a manifestat la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 200mp, acesta a fost lichidat înainte să se propage la întreaga locuință. Din fericire, nu au fost victime.

- Sâmbătă, 26 iunie, în jurul orei 6.00, incendiu casă, produs în localitatea Apold, strada Principală.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Incendiul s-a manifestat generalizat, la o casă nelocuită, improvizată de aproximativ 25 mp. Din fericire, nu au fost victime.

Accidente rutiere:

- Sâmbătă, 26 iunie, în jurul orei 3.00, accident rutier produs pe raza localității Sângeorgiu de Mureș. Un autoturism a intrat într-o țeavă de gaz, coliziune urmată de scăpări de gaze. În urma impactului, două persoane de sex masculin au necesitat îngrijiri medicale, acestea le-au fost acordate de către echipajul medical de pe ambulanța SAJ, aflată la locul intervenției. Au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Echipa de la furnizorul de gaze naturale a oprit scurgerile de gaze. Circulația a fost blocată pe un sens de mers.

Alte intervenții:

- Duminică, 27 iunie, în jurul orei 17.00, două pisici blocate în subsolul unui bloc din municipiul Târnăveni, strada Aleea Gării. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. A fost vorba despre un pui de pisică aflat la subsolul uni bloc, acesta a fost extras și predat proprietarului.

Lasă un comentariu