HOROSCOPUL LUNII IULIE 2021

Distribuie pe:

Luna lui Cuptor din acest an ne aduce nu doar “zile de vară până-n seară”, ci și multe vești bune în plan sentimental și financiar. Astrologica.ro ne asigură că unele zodii se vor bucura de progrese în ceea ce privește cariera, iar altele vor savura momente de relaxare sau clipe romantice.

Berbec - În această lună, nativii Berbec strălucesc pe toate planurile. Sunt plini de farmec, cuceritori, au simțul umorului și ajung cu ușurință în centrul atenției tuturor.

Cei singuri pot avea succes în dragoste, având șansa să își întâlnească sufletul pereche, cu precădere în a două jumătate a lunii.

În carieră au, de asemenea, succes, reușesc să se impună în fața șefilor și au idei bune, productive. Este posibil ca unii să dorească să își deschidă propria afacere, situație în care au idei extraordinare pe care ar fi bine să le noteze, însă, totodată, e recomandat să nu se grăbească.

Taur - Luna iulie este una a reechilibrării, a împăcărilor și a iertării, iar aceste direcții se referă, pe de o parte, la relațiile cu cei din jur, iar pe de altă parte la relația cu sine. Nativii vor medita la ceea ce înseamnă viața, cu adevărat, pentru ei, se vor gândi serios la modul în care doresc să arate viitorul lor și vor începe deja câteva planuri pentru a-și contura noile viziuni.

În plan amoros, nativii caută liniștea, echilibrul și înțelegerea, însă unii dintre nativi pot lua decizii radicale, care pot viza despărțirea.

În plan financiar, au noroc cei care leagă parteneriate sau dezvoltă propria lor afacere.

Gemeni - Viața seamănă cu valurile mării: când sunt calme și primitoare, când sunt agitate și periculoase. Așa va fi și luna iulie pentru acești nativi. Trăiesc intens, cu siguranță nu vor avea timp să se plictisească, iar atenționările astrologului se referă doar la păstrarea diplomației. Există riscul să se nască unele tensiuni, din senin, iar nativii Gemeni să se trezească în mijlocul furtunii, fără a fi vina lor. Cu sau fără dreptatea în mână, ei trebuie să acționeze cu tact și diplomație.

În dragoste, Gemenii sunt inventivi și romantici, dar există posibilitatea să devină cicălitori. Cei singuri vor fi dornici de aventură, așadar vor încerca, cu fiecare ocazie, să închege o relație. Putem spune că îi așteaptă o viață amoroasă plină.

Rac - Luna iulie poate fi una foarte frumoasă, plină de reușite și amintiri fericite, dacă nativii Rac își îndreaptă energia și atenția către zonele pozitive din viața lor, și nu către ceea ce le lipsește. Vor avea tendința să exagereze, iar dacă se vor fixa pe partea negativă din viața lor, pot transforma un neajuns sau un obstacol într-o adevărată dramă, ceea ce nu este tocmai de ajutor pentru ei, căci soluțiile nu vor veni imediat.

În plan sentimental, relația cu partenerul este una bună, însă astrologul vă recomandă să nu fiți critici și să cereți ajutor din partea celui drag atunci când veți simți nevoia. Mergeți în doi pe același drum, așadar nu încercați să duceți totul doar pe umerii voștri.

Leu - În luna iulie, nativii Leu vor prezenta unele exacerbări în ceea ce privește personalitatea lor. Nu mai au toleranță față de nedreptate și nici nu vor să se afunde în compromisuri, așadar este posibil să izbucnească față de cei din jur, în special față de persoane care încearcă să îi îngrădească. Astfel de situații tensionate se pot isca atât la locul de muncă (în special față de superiori), cât și acasă, în familie.

În cuplu, nativii Leu sunt romantici și implicați, reușind să revitalizeze relația și să își suprindă partenerul de viață cu gesturi tandre și mici surprize.

Cei singuri au șansa să înceapă o relație interesantă alături de o persoană care reușește să le trezească fluturașii în stomac.

Fecioară - Urmează o perioadă propice pe plan financiar pentru nativii Fecioară. Aceștia au noroc la bani, se pot bucura de câștiguri neprevăzute, pot încheia contracte profitabile sau pur și simplu au idei minunate la locul de muncă, prin care pot atrage câștiguri suplimentare.

În relație, sunt calmi, diplomați, însă, totodată, este posibil să pară puțin retrași sau cicălitori. Este important să încerce să comunice deschis cu partenerul de viață și să nu lase anumite aspecte nediscutate, în special cele care îi deranjează.

Cei singuri pot avea tendința să se aventureze prea repede într-o relație, ca apoi să sufere dezamăgiri. Sfatul astrologului este să lăsăți intuiția să vă conducă. Astfel, veți face cele mai bune alegeri, chiar dacă nu aveți și o explicație logică pentru acestea.

Balanță - Luna iulie vine cu iz de vacanță. Deși vor fi zile foarte pline la locul de muncă, totuși Balanțele visează cu ochii deschiși la perioada de vacanță, pe care deja o plănuiesc în amănunt. Au nevoie de relaxare, de liniște, de soare și mare, de natură, de mâncare bună și momente frumoase alături de familie și de prieteni. Cei mai norocoși nativi chiar vor reuși să își rezerve câteva zile libere în care să se relaxeze și să se distreze după pofta inimii.

În relație, totul este la superlativ, romantismul plutește în aer și vă suprindeți partenerul de viață cu mici surprize și gesturi tandre. Nativii singuri se pot îndrăgosti nebunește, pot trăi momente de neuitat în iubire, se pot bucura intens de această perioadă.

Scorpion - Pentru nativii Scorpion, luna iulie vine încărcată cu oportunități de a câștiga bani. Fie reușesc să se afirme la locul de muncă și să fie avansați, fie semnează noi parteneriate sau chiar încep o afacere, care va prinde contur și le va aduce confortul financiar.

În cuplu, este posibil ca partenerul de viață să îi acuze că muncesc prea mult, însă, cu o bună comunicare, își pot împărți responsabilitățile și pot organiza timpul comun, cum ar fi zilele de weekend, astfel încât să compenseze zilele de muncă și să reușească să se bucure de echilibru în relație.

Nativii singuri au șanse mai mici să înceapă o relație printre atâtea zile de muncă, însă nu se știe niciodată de unde sare iepurele. Pot întâlni o persoană interesantă la locul de muncă sau poate chiar în puținele zile libere pe care le au, dar numai dacă nu le vor petrece în casă.

Săgetător - Nativii Săgetător vor visa cu ochii deschiși în această lună, iar apoi o să ceară prea mult de la realitatea în care trăiesc. De exemplu, pot cere mărire de salariu la locul de muncă, chiar dacă șefii pot considera că nu este cazul, pot face unele investiții, gândind că vor avea câștiguri mari, însă pot suferi dezamăgiri.

În relație, pot cere de la partener mai mult, punând presiune pe acesta și riscând să producă certuri serioase. Este recomandată prudență în cerințe, nativii Săgetător fiind sfătuiți să urmărească mai degrabă echilibrul decât dorințele la care visează. Nativii singuri își doresc o relație și se pot grăbi în acest sens, doar din dorința de a depăși singurătatea, de aceea pot suferi dezamăgiri.

Capricorn - Nativii Capricorn petrec luna iulie printre calcule și revizuiri ale perioadei precedente. Doresc să meargă într-o nouă direcție care să le aducă mai mult control și siguranță, așadar vor încerca să analizeze unde au greșit, care sunt alegerile la care e mai bine să renunțe și care sunt acelea cu care vor merge în continuare. Această “curățenie” le produce un grad de stres, care se va resimți și în relație, unde se vor trezi în mijlocul unor certuri și cu o serie de reproșuri privind comportamentul lor.

Veți fi surprinși să constatați că partenerul de cuplu are dreptate, iar voi ați neglijat, fără să vă dați seama, unele aspecte ale relației. Cu calm și preocupare, veți reuși să găsiți cele mai bune soluții. Nativii singuri nu se vor grăbi să se aventureze într-o relație. Aceștia caută un partener cu care să rezoneze, care să îi înțeleagă și alături de care să se simtă în siguranță, echilibrați și iubiți așa cum sunt.

Vărsător - Luna iulie vine încărcată cu multe treburi de făcut, atât la locul de muncă, cât și în familie. Foarte multe responsabilități, acte, drumuri, muncă suplimentară, noi proiecte se ivesc simultan în această lună. Putem spune că, deși este o perioadă foarte încărcată, este și foarte frumoasă, cu reușite pe toate planurile. Este un succes clădit pe efort, iar nativii Vărsător ar face bine să se organizeze riguros dacă doresc să treacă cu bine peste toate.

În cuplu, atmosfera este frumoasă, romantică și matură, totodată, nativii Vărsător reușind să revitalizeze legătura cu partenerul. Nativii care nu sunt încă implicați într-o relație vor cuceri cu ușurință inimile posibililor parteneri, însă rămân rezervați în a se aventura într-o relație. Își doresc stabilitate și consideră că iubirea se și construiește, că nu vine pur și simplu odată cu atracția.

Pești - Astrele aduc noroc financiar pentru nativii Pești, care vor reuși să câștige bani sau bunuri valoroase prin diverse metode. Fie vor fi avansați la locul de muncă, fie se va elibera un post de conducere pe care vor fi numiți chiar ei, alții pot primi o moștenire sau pot câștiga un concurs. Nativii cu banii blocați într-o afacere sau un bun pot găsi în această perioadă soluții pentru a mișca banii.

În plan amoros, nativii Pești sunt romantici și imprevizibili, protectivi și plini de farmec, astfel că vor revitaliza relația de cuplu și vor ști cum să restabilească armonia.

Pentru cei singuri, astrele aduc noroc în dragoste, astfel că există o șansă mare ca Peștii să își întâlnească sufletul pereche, trebuie doar să rămână deschiși, să își asculte intuiția și să aibă curajul să facă primul pas. (L.P.)

Lasă un comentariu