ISU LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 28-29 iunie pompierii mureșeni au intervenit la 61 de intervenții, din care - două incendii, două alte situații de urgență și 57 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Incendiu produs la groapa de gunoi din municipiul Sighișoara. Alarma a fost dată luni, 28 iunie, la ora 17.47. La misiune au participat pompierii militari din cadrul Detașamentelor Sighișoara și Târgu-Mureș, cu un efectiv total de 21 de cadre militare și patru autospeciale de stingere cu apă și spumă. După mai bine de 24 de ore de luptă cu focul, în condiții de caniculă, incendiul a fost lichidat. Au ars deșeuri menajere pe o suprafață de aproximativ 800mp. Pompierii militari au fost sprijiniți de către operatorul economic, care a pus la dispoziție un excavator pentru a intra în profunzime și trei cisterne cu apă, pentru a alimenta autospecialele de intervenție a militarilor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

- Marți, 29 iunie, în jurul orei 23.40, incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Voivodeni, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin și SVSU Voivodeni. Incendiul s-a manifestat violent la o casă de locuit de aproximativ 140mp, acesta a degradat casa aproape în întregime. Din nefericire, în interior s-a găsit trupul carbonizat al unei persoane de sex masculin, în vârstă de 78 de ani. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: țigară lăsată nesupravegheată (jar căzut pe material textil).

Alte intervenții:

- Marți, 29 iunie, în jurul orei 8.50, elemente de construcție în pericol să cadă de pe o clădire din municipiul Reghin, strada Cardinal Todea. Au intervenit pentru degajarea acestora pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

- Luni, 28, în jurul orei 6.00, țiglă în pericol să cadă de pe un acoperiș deteriorat din municipiul Reghin, Piața Petru Maior.

Au intervenit pentru degajarea bucăților de țiglă pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

Lasă un comentariu