ISU LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 28-29 iunie, pompierii mureșeni au intervenit la 68 de intervenții, din care - două incendii, un accident rutier, o misiune pirotehnică, două alte situații de urgență și 62 de intervenții SMURD, dintre care amintim:

Incendii:

- Marți, 29 iunie, în jurul orei 17.50, incendiu produs la groapa de gunoi din municipiul Sighișoara. A executat misiunea pompierii militari de la Detașamentului Sighișoara și Târgu-Mureș. Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă pe o suprafață de aproximativ 400 mp. În urma degajărilor mari de fum, s-a transmis un mesaj

RO-ALERT pentru avertizarea populației. La fața locului au fost două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara.

- Marți, 29 iunie, în jurul orei 23.10, incendiu de vegetație uscată produs în municipiul Târgu-Mureș, strada Parângului. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Incendiul s-a manifestat la vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 25 mp.

Accident rutier:

- Marți, 29 iunie, în jurul orei 20.05, accident rutier produs între două autoturisme, în localitatea Suseni, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre o tamponare între două autoturisme, iar pompierii aflați la locul intervenției au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Misiune pirotehnică:

- Luni, 28 iunie, în jurul orei 13.30, au fost găsite cinci cartușe deteriorate în podul unei case din municipiul Târgu-Mureș, strada Ialomiței. A executat misiunea echipa pirotehnică din cadrul ISU Mureș, aceștia au ridicat, transportat și depozitat în siguranță cartușele.

Alte intervenții:

- Luni, 28 iunie, în jurul orei 13.30, creangă căzută pe firele de telecomunicații în municipiul Târgu-Mureș, strada Retezatului. Au intervenit pentru degajarea acesteia pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu