MODIFICĂRI ÎN LOTUL PENTRU JOCURILE OLIMPICE!

Distribuie pe:

Federația Română de Fotbal a anunțat, miercuri, modificări în lotul pentru Jocurile Olimpice, venite în contextul în care Denis Ciobotariu și George Pușcaș sunt indisponibili. În locul lui George Pușcaș, la lot a fost chemat Andrei Sîntean. “Deși inițial a acceptat ca Denis Ciobotariu să fie prezent la Jocurile Olimpice, clubul CFR Cluj s-a răzgândit, motiv pentru care jucătorul nu s-a mai prezentat la reunire. De asemenea, cu toate că se afla la București și era pregătit să intre în cantonamentul de la Mogoșoaia, George Pușcaș a fost chemat de clubul Reading. Fotbalistul a anunțat staff-ul tehnic de acest lucru și s-a întors în Anglia. În aceste condiții, selecționerul Mirel Rădoi a decis să apeleze la Andrei Sîntean, fotbalistul care în sezonul trecut a bifat 20 de meciuri pentru Hermannstadt. Acesta se va prezenta în cantonamentul naționalei olimpice în această seară”, se arată pe site-ul FRF. Selecționata olimpică s-a reunit miercuri la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, unde se va pregăti în regim închis până la plecarea în Japonia, programată la 15 iulie.

SPECTACOLUL CAILOR PUTERE SE MUTĂ PE MUNTE, ÎN WEEKEND: DRIFT PE TRANSALPINA

A doua etapă din Campionatul Național de Drift va avea loc în acest weekend, pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din România, Transalpina, la start urmând să fie prezenți aproximativ 40 de piloți din România, Bulgaria și Slovacia. În cursă s-au înscris și foștii campioni Răzvan Frățianu, Sorin Ene și Ivan Ivanov, dar și piloți din noua generație precum Gabi Imre jr (14 ani), Natalia Iocsak (17 ani), Alice Ene (14 ani) sau Antonio Negreanu (15 ani). Câștigătorul primei etape a fost chiar un tânăr care va împlini 18 ani în această lună, Claudiu Adam. Acesta l-a învins în finala de pe Transilvania Motor Ring chiar pe fostul său profesor, Sorin Ene. Runda de pe Transalpina se anunță una spectaculoasă având în vedere că s-a revenit pe traseul de acum 3 ani. Astfel, battle-urile vor avea loc între kilometri 20 și 22 dintre Novaci și Rânca. Pentru a urmări cele mai spectaculoase battle-uri în etapa de pe Transalpina, RoDrift pune la dispoziția spectatorilor locuri special amenajate. Pentru a respecta legislația în vigoare, în aceste zone vor avea acces persoanele vaccinate sau cele care prezintă un test PCR (maxim 72 de ore) sau antigen (24 de ore). Pentru înscriere, RoDrift a pus la dispoziție un link pe site-ul oficial, de unde fiecare fan va primi un QR Code special pentru acces. Sâmbătă sunt programate antrenamentele libere și calificările, iar duminică vor avea loc battle-urile pentru a stabili câștigătorul rundei de pe Transalpina. Evenimentul poate fi urmărit în direct pe social media.

OBIECTIVUL CFR-ULUI PENTRU SEZONUL VIITOR!

CFR Cluj a câștigat al patrulea campionat la rând, iar ardelenii au planuri mărețe și pentru sezonul viitor. Echipa din Gruia a câștigat titlul sezonul trecut, chiar dacă a schimbat antrenorul aproape la jumătatea sezonului. După o serie de rezultate negative, Dan Petrescu a decis să plece de la club, iar în locul lui a fost numit Edi Iordănescu. Fostul antrenor de la Gaz Metan și-a îndeplinit obiectivul, dar surprinzător, nu și-a prelungit înțelegerea cu CFR. Șumudică a negociat în această vară cu FCSB, iar Gigi Becali anunțase că mutarea este ca și făcută. Chiar și așa, fostul antrenor care a câștigat cu Astra titlul în 2016, nu a semnat cu roș-albaștrii și a mers la rivala CFR. Marius Bilașco, oficialul ardelenilor, a vorbit în exclusivitate pentru Telekomsport și a dezvăluit care este situația actuală de la club. “E criză de timp pentru că noi începem foarte repede, peste câteva zile avem primul tur din Champions League și era imposibil să fie o vacanță lungă. Pe fiecare poziție am încercat să fim acoperiți ca și în sezoanele precedente, cred eu că este foarte important să avem dubluri pe posturi, pentru că sunt foarte multe jocuri și trebuie să fim acoperiți, pentru a nu suferi în momentele în care există suspendări sau accidentări pe care nu le dorește nimeni. A fost această perioadă de pregătire din Austria în care, după o scurtă perioadă, s-au alăturat și jucătorii care au fost la echipele naționale. Am încercat să pregătim foarte bine acest prim tur din Champions League, care este extrem de important pentru noi. Eu cred că și campioana Bosniei nu poate să fie o echipă care să nu ne pună probleme, de aceea cred eu că trebuie să fim foarte atenți. Întotdeauna când îți faci calcule, niciodată nu ies, așa cred că trebuie să rămânem foarte concentrați pe primul tur cu Banja Luka. Pe unde așteptările sunt să continuăm pe aceeași linie, dacă nu mai sus și poate că din această cauză și-a stabilit anumite obiective. Am văzut-o la jucători, la antrenori, o dorință mare anul trecut să câștigăm pentru a patra oară consecutiv. Sunt jucători în vestiar care au deja 5-6 titluri de campion și mărturisesc că nu e niciodată destul, cu asta se hrănesc, cu asta pornesc în fiecare zi la antrenamente și asta e un lucru bun pentru noi”, a spus Bilașco pentru Telekomsport. Bilașco consideră că Șumudică își dorește să câștige în carieră al doilea titlu în Liga 1.

“Șumudică mai vrea unul, vrea să câștige și cu CFR Cluj un campionat!”

“Pentru Edi a fost primul, Sumudică mai vrea unul, vrea să câștige și cu CFR Cluj un campionat, e normal. Niciodată un meci cu o nou promovată nu este ușor, pentru că ambițiile sunt mari și așa cum am spus-o și sezonul trecut n-au fost meciuri ușoare. Suporterii au fost întotdeauna lângă echipă în această perioadă. Ne-au lipsit foarte mult în acest ultim an și vă dați seama că am resimțit cu bucurie reîntâlnirea cu suporterii, sărbătorind al patrulea titlu consecutiv. Echipele care au fost anul trecut în lupta pentru campionat vor fi în continuare și anul acesta. Botoșaniul a pus mari probleme echipelor din față, Sepsi a fost o surpriză placută pentru play-off și echipa care și-a pus amprenta în lupta pentru titlu foarte mult, Craiova, FCSB, rămân în continuare și ele favorite la un nou titlu, mai ales că au facut anumite transferuri. Lucrurile vor rămâne în principiu la fel ca în sezonul precedent”, a spus oficialul ardelenilor.

ION ȚIRIAC A DEZVĂLUIT ADEVĂRATUL MOTIV AL ABSENȚEI SIMONEI HALEP DE LA WIMBLEDON ȘI JOCURILE OLIMPICE! “NU CRED CĂ S-A ACCIDENTAT!”

Ion Țiriac o sfătuiește pe Simona Halep să nu revină pe terenul de tenis prea curând. Fostul campion al probei de dublu de la Roland Garros consideră că Simona Halep nu s-a recuperat complet după mai multe accidentări pe care le-a suferit în cariera ei. Omul de afaceri român îi recomandă Simonei să ia o pauză mai lungă, care ar putea însemna chiar să nu mai participe la US Open și la alte mari turnee din perioada actuală, pentru ca ea se revină proaspătă și să nu mai întâmpine probleme de sănătate în ultimii ani din carieră. “Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani, cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum... dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni! Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil”, a spus Țiriac în cadrul unei conferințe de presă. Simona Halep nu a mai jucat la un turneu final din luna mai, când a abandonat în turul doi la Roma, în meciul contra nemțoaicei Angelique Kerber, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30. Jucătoarea noastră nu a mai putut să continue brusc, iar după ce s-au efectuat investigații, s-a constatat că avea o ruptură musculară la gamba stângă.

MARIUS AVRAM ARUNCĂ BOMBA: “HAȚEGAN ARE TOATE ȘANSELE SĂ ARBITREZE FINALA EURO”

Deși România a ratat calificarea la Euro, țara noastră ar putea fi reprezentată în finală de Ovidiu Hațegan. România nu a ajuns la Euro 2020, însă două brigăzi ce cuprind arbitri români au patricipat la Campionatul European. Dacă cea condusă de Istvan Kovacs a fost deja trimisă acasă, cea condusă de Ovidiu Hațegan are șanse de a rămâne până la sfârșitul turneului. Marius Avram, fost arbitru, a dezvăluit că Hațegan ar fi bine văzut de conducătorii UEFA și ar putea fi la centru la partida decisivă de la Euro 2020. Însă, deocamdată, arbitrul român va fi doar rezervă la sfertul Spania - Elveția. “Hațegan s-a remarcat ca fiind singurul arbitru din grupe care a eliminat jucători. Îl văd din nou al patrulea oficial. Va prinde cel puțin un meci în fazele superioare, sunt convins că va rămâne acolo. Ar fi extraordinar să arbitreze finala, are toate șansele. Îi țin pumnii. A fost rezervă și la Supercupa Europei, a fost la Jocurile Olimpice, la un Mondial de tineret, deja se adună turneele finale, iar Hațegan este deja un nume în Europa. Pe site-urile de specialitate, pe blogurile de specialitate, toată lumea îl vede drept potențial favorit la o finală europeană. Kovacs se aștepta la asta înainte de turneu. UEFA are unele categorii în elită. El face pasul de abia acum către grupa superioară din arbitrajul european”, a declarat Marius Avram, pentru ProSport.               

Lasă un comentariu