LA MULTI ANI, PREASFINȚITE PĂRINTE IRINEU AL ALBA-IULIEI!

Distribuie pe:

Ziua de vineri, 2 iulie, este un prilej de sărbătoare pentru credincioși. Înaltpreasfințitul Părinte Irineu al Alba Iuliei este cel care aduce bucurie în sufletele celor pentru care se roagă și asupra cărora veghează cu bunătate, îndrumare și înțelepciune, iar în această zi de vineri, Domnia Sa sărbătorește propria zi de naștere.

Întreg efortul de a călăuzi creștinii pe drumul curățeniei sufletești de mai bine de 4 decenii, poate fi în această zi întors de noi, către Înaltpreasfinția Sa, cu cele mai bune gânduri, prin rugăciune și recunoștință.

Arhipăstorul Alba Iuliei este cel care, prin misiunea pe care și-a asumat-o, reușește să aducă mai aproape cuvântul Domnului de sufletele noastre, să deschidă mintea creștinilor către cele bune și totodată să susțină și să înnobileze cu har și prin aplecare, munca depusă de preoții din județele Alba și Mureș.

La ceas aniversar, Înaltpreasfinția Voastră, vă transmit cele mai bune gânduri, liniște în suflet, sănătate și bucurie!

Cu stimă și bucurie, eu, Victor Prodan, reprezentant al comunității ortodoxe mureșene și membru în Adunarea Națională Bisericească, vă doresc un sincer - La multi ani, Înaltpreasfințite Părinte!

Lasă un comentariu