OPRIȚI VÂNZAREA PĂMÂNTURILOR CĂTRE STRĂINI!

Distribuie pe:

Legea vânzării pământurilor, fără niciun fel de restricții, către străini, a trecut tacit de Senat. Cum se poate ca o astfel de lege să treacă de Senat, fără dezbatere și vot??? Asta înseamnă aprobarea tacită, când legea trece automat, atunci când termenul de dezbatere și vot expiră! Cum se poate ca opoziția din Senat să nu “urle” în fața Puterii ticăloase, să nu atragă niciun senator atenția, măcar în ultima clipă (știți voi pe vreunul?), că există pericolul aprobării tacite??? Nu există nicio scuză, mai ales că, în urmă cu 45 de zile, la mitingul din 15 mai, organizat de Calea Neamului, Starea de Libertate și Neamunit, unde a ținut și Domnul General Radu Theodoru celebrul său discurs, am tras un puternic semnal de alarmă că la Senat a fost depus un astfel de proiect de lege din partea unor parlamentari USR, UDMR și PNL, printre ei fiind și ministrul Agriculturii, prin care se elimină toate condițiile pentru ca străinii să poată cumpăra pământ în România. Nu mai este nevoie să dovedească faptul că desfășoară activități agricole, pot să revândă pământul fără nicio limită de timp (aceste două lucruri presupun că terenurile agricole pot fi cumpărate și strict în scop de speculă), nu mai este obligatoriu ca entitățile străine să aibă domiciliu sau sediu social în România, așadar orice bancă, fond de investiții, fond de pensii sau orice bogătaș de oriunde din lumea asta, pot cumpăra oricât pământ vor, pentru oricare scop, în România. Este, în modul cel mai clar, un atentat nu numai la siguranța alimentară a României, ci mai ales la siguranța națională a României, întrebându-ne, în aceste condiții, de ce Comisia pentru Apărare, Ordine publică și Siguranță națională din Senat a dat aviz pozitiv pentru această lege!!!

Sindicatele din agricultură semnalează faptul că, până în anul 2030, străinii pot avea în posesie, din cauza acestei legi, dacă va fi adoptată și de Camera Deputaților, 7 milioane de hectare de teren arabil, din totalul de 9,4 milioane. Legea nu se referă doar la terenul agricol, ci la tot ce înseamnă extravilan.

Cred că, în Transilvania, dacă-și pun unii capul, și chiar și-l pun, vom ajunge la Cluj sau Carei doar cu avionul. Această lege a trădării naționale, care ne ia de sub picioare, la propriu, pământul țării noastre, urmează să ajungă în Camera Deputaților pentru dezbatere și vot. Nu se știe când. Poate se găsește măcar un deputat care să ne semnaleze și nouă, oamenilor de rând, din timp, când va avea loc votul, căci altfel aflăm tot din presă, după ce actul s-a produs deja.

Personal, estimez că, în toamnă, se va introduce chestiunea, cam odată cu preconizata regionalizare pusă la cale de Guvern, săgeata fiind grupul “transilvanist” condus de Emil Boc. Unii spun că lumea nu va mai fi la fel, alții că, în scurt timp, România nu va mai fi la fel, adică va fi pulverizată ca stat național, unitar și indivizibil (suveran deja nu mai este), de o putere trădătoare, ticăloasă, și de o Opoziție politică nevolnică, prin nesinceritate, amatorism și apucături de circ.

Surprizele din partea Puterii și Opoziției însă nu se termină, revin cu ele cât de curând.

Doamne, ocrotește România!

Lasă un comentariu