HOROSCOPUL VERII 2021

Distribuie pe:

După ce ultimele luni s-au dovedit a fi adevărate teste de rezistență, sezonul estival 2021 anunță vreme plăcută pentru odihnă și vacanță, așa că mare parte din griji sunt ca și uitate.

Însă astrologica.ro ne atenționează să nu ne relaxăm chiar de tot, pentru că provocări vor exista la tot pasul, zilnic, și pentru fiecare zodie în parte. Multă dragoste, multă afecțiune și multe împliniri ne sunt sortite vara aceasta, iar astrele ne oferă șansa de a ne bucura de ele, chiar dacă mai facem și alegeri greșite. Nu vom trece prin schimbări profunde, dar vom reuși să ne modelăm treptat viața, astfel încât să fim mai fericiți.

Berbec - Vei avea o vară plină de surprize, dar vestea bună este că cele mai multe dintre ele vor fi fericite și vor deschide în calea ta noi perspective. Gândește-te bine la dorințele neîmplinite de până acum și încearcă să le transformi în realitate. În vara aceasta, prietenii și familia vor fi alături de tine și te vor ajuta să reușești. Îndeosebi, luna iulie va fi perioada cea mai frumoasă și cea mai fericită, cu multe împliniri și bucurii. În iunie, câtă vreme Marte este retrograd, nu va fi simplu să rezolvi problemele de cuplu, iar programul de muncă va rămâne încărcat.

Dar astrele te ajută în iulie să alungi toate problemele din dragoste și să te bucuri de o vacanță liniștită. Dacă ești în căutarea unui nou partener, cea mai bună perioadă este cuprinsă între 10 și 17 iulie. În august, pregătește-te pentru schimbări și îmbunătățește-ți viața!

Taur - Puține evenimente astrale majore vor influența zodia ta, ceea ce înseamnă că vei beneficia de o vară liniștită și senină, cu foarte puține schimbări și evenimente nedorite. Vestea bună este că astrele vor colabora pentru a te ajuta să îți pui în aplicare toate planurile, așa cum le-ai gândit. Nu te lăsa descurajat de micile probleme cotidiene, care apar din când în când, și nici de bugetul modest. Fă haz de necaz și păstrează-ți speranța, pentru că Jupiter din casa profesiei îți oferă șanse noi să îți lărgești domeniul de lucru sau să prinzi o promovare. Poți descoperi metode noi să îți înmulțești banii sau, măcar, să câștigi un pic mai mult.

Ar fi bine să lași deoparte proverbiala ta teamă de nou și să riști căutând un alt loc de muncă. August va fi o lună frumoasă, cu un concediu reușit și cu relaxare.

Gemeni - Vara începe pentru zodia ta sub semnul Lunii noi și te anunță că trebuie să te confrunți cu experiențe deosebite și evenimente care îți vor marca viitorul. Va trebui să găsești echilibrul perfect între stabilitate și schimbare, mai ales pe plan emoțional. Nu trebuie să te temi să rupi legătura cu anumite persoane din trecut, dar pășește cu precauție într-o nouă relație. Perioada 12 - 30 iulie va fi cea mai frumoasă din toată vara. Vei avea atunci șanse foarte mari să îți vezi visele devenind realitate, mai ales cele la care ai sperat în ultimii doi ani. Ai grijă doar să păstrezi banii potriviți pentru proiecte, deoarece câștigurile de la începutul verii se pot risipi ușor pe vacanțe și călătorii.

Dacă îți dorești o slujbă nouă, apare o șansă bună în preajma zilei de 18 august, când eclipsa de Lună plină din Vărsător poate aduce schimbări mari în viața ta.

Rac - Jupiter te ajută să începi primele săptămâni de vară cu mult optimism. Vei fi plin de energie și vei reuși să te ocupi de tot felul de lucruri prin casă, să renovezi și să îți îmbunătățești condițiile de trai. Pe de altă parte, îți vei face și planuri noi, care nu au nimic în comun cu preocupările tale zilnice. Nu va fi imposibil să îți împlinești visele, dacă strângi cât mai mulți bani în lunile iunie și iulie. Singura perioadă critică din vară ar putea fi luna iulie când, din cauza temperaturilor ridicate, este posibil să apară probleme medicale.

În luna august, eclipsa de Lună plină din data de 18 te ajută să iei o decizie legată de partenerul de viață și să întâmpini mai ușor o posibilă schimbare în carieră. Tot eclipsa te poate ajuta să scapi de un obicei sau de o situație care te împiedică să progresezi, iar Uranus favorizează găsirea unui loc de muncă spre sfârșitul lunii.

Leu - Vara aceasta, două dintre cele mai importante astre ale zodiacului, Mercur și Venus, se intersectează în zodia ta, la mijlocul lunii iulie. Dacă, în luna iunie, nu vei avea parte de evenimente deosebite, din iulie poți fi sigur că viața ta va fi altfel. Cele două astre vor accentua atât relația de iubire și căsnicia, cât și relațiile de muncă și prieteniile, care te pot ajuta să faci un pas înainte și să găsești un salariu mai bun.

În prima lună de vară, dacă viața de cuplu este mai puțin stabilă, vei simți nevoia să schimbi anumite obiceiuri de familie. De la jumătatea lunii iulie, tu și partenerul tău vă veți înțelege tot mai bine și veți colabora să realizați ceva deosebit. În ceea ce privește banii, luna august va fi luna cheltuielilor și a vacanțelor, iar bugetul tău se va echilibra abia la mijlocul toamnei.

Fecioară - Lunile de vară aduc prosperitate, șanse și noutăți în viața ta. Cele mai importante decizii pe care le vei lua te vor ajuta să scapi de probleme vechi  și să ștergi cu buretele eșecurile. Vei trece uneori prin situații limită, te vei afla adesea la răscruce de drumuri și multe persoane vor fi afectate de hotărârile tale. Dar vei aduce multă bucurie în viața celor din jur, pentru că vei reuși să împlinești dorințele celor dragi și să le deschizi ochii în privința greșelilor.

Iunie este luna cea mai importantă din punct de vedere al deciziilor și îți vei defini mai bine scopurile. Iulie este luna în care trebuie să aduni bani și să îți restabilești prioritățile, pentru că vor apărea anumite schimbări. Dar, în august, începe cu adevărat perioada frumoasă a verii, cu reușite, victorii și împliniri. Venus te ajută să pui pe roate câteva proiecte importante și profitabile.

Balanță - Timpul trece cu viteza luminii în primele săptămâni de vară. Abia ai timp să te gândești la tine, ai mult de lucru, dar te ambiționezi să rezolvi totul fără să ceri sprijinul nimănui. Te implici în proiecte mai dificile și va fi o adevărată experiență pentru tine să le duci la capăt. Unele lucruri rămân neterminate, dar cele mai importante probleme pot fi rezolvate fără costuri suplimentare. Pui la cale câteva planuri noi împreună cu familia și încerci să schimbi lucrurile sau obiceiurile vechi, care nu vă aduc niciun folos.

Trebuie să găsești o formulă de compromis și să te achiți de obligațiile pe care ți le-ai asumat deja. Venus îți poate oferi o șansă să avansezi, în luna iulie. Iar, în august, Saturn te îndeamnă să pui capăt cât mai repede unei relații care te necăjește.

Scorpion - Zilele de vară sunt cele mai frumoase pentru zodia ta, iubitoare de căldură și de călătorii. Vei avea parte de o vacanță minunată și de relaxare, dar, pentru a pleca de acasă fără griji, ai multe de rezolvat în luna iunie. Marte, astrul guvernator al zodiei tale, este încă retrograd, la început de vară, și complică situațiile mai dificile de la serviciu, dar și relațiile importante din viața ta. Din iulie, când își încheie retrogradarea, tot el te va ajuta să rezolvi problemele sentimentale din trecut și să îți vindeci rănile.

Oricât de grav au greșit unele persoane apropiate, poate chiar din familie, ar fi bine să cauți o cale de a le ierta. Iulie va fi cea mai potrivită lună pentru concediu și perioada în care vei beneficia de schimbări benefice, iar august trebuie să fie o perioadă de acumulare și stabilitate financiară.

Săgetător - Este timpul să redescoperi lucrurile frumoase din relația de cuplu, să retrăiești pasiunea de la început și să planifici vacanțe în locuri inedite. Vara aceasta îți poate împlini multe dorințe, dacă ai răbdare și îți convingi partenerul să fie de acord cu toate propunerile tale. Indiferent cum și cât muncești, vei avea timp și pentru tine și pentru planurile tale personale. În mod deosebit, în luna iunie, vei reuși să finalizezi un proiect care aduce multă bucurie în familie.

Chiar dacă ceilalți nu te sprijină, Jupiter veghează și te va ajuta să îți vezi visele cu ochii, mai ales în perioada 13 - 24 iulie. Din august, când Saturn își încheie perioada retrogradă, poți visa și la proiectele mari, care costă mult și presupun un efort susținut. Multe obstacole dificile vor fi trecute mai ușor.

Capricorn - Vara aceasta îți va aduce zile mai liniștite și afecțiune din partea celor apropiați. Jupiter, planeta progresului, te îndeamnă pe o nouă direcție, iar Saturn îți face calea mai ușoară. Orice alegere vei face, va fi spre binele tău. Este timpul să te bucuri de stabilitate, să faci planuri solide pentru viitor sau să te căsătorești, dacă ești singur și ești dispus să îți întemeiezi o familie.

La jumătatea lui iulie, Luna plină marchează finalul unei perioade tensionate, cu multă muncă, și totodată începutul unei perioade mai relaxate, în care vei beneficia de concediu și de odihnă. În luna august, vei fi fericit în dragoste și te vei bucura și de o perioadă lipsită de probleme financiare.

Vărsător - Va fi o vară lipsită de surprize neplăcute și de evenimente ieșite din comun, vei avea parte de multe zile senine și de armonie în familie. Iar Saturn și Jupiter îți vor oferi o conjunctură astrală benefică și vei descoperi că viața este plină de posibilități. În luna iunie, fii atent la toate șansele profesionale care apar în domeniul tău. Poți avea ocazia să preiei conducerea unui proiect sau a unei echipe de oameni.

În ceea ce privește viața personală, vei avea parte de împliniri în dragoste. Chiar dacă sunteți la început, veți reuși să vă cunoașteți mai bine și să deveniți prieteni. Dacă aveți o relație de lungă durată, iubirea voastră poate fi pusă la încercare, în august, dar veți reuși să treceți peste obstacole și să căpătați mai multă încredere în voi doi.

Pești - Simbolul zodiei tale sunt doi pești care înoată în direcții opuse, dar rămân împreună, legați de un fir nevăzut. Cele două forțe opuse te vor pune la încercare pe tot parcursul verii. Această etapă din tranzitul neptunian se va încheia la jumătatea lunii noiembrie, iar, până atunci, vei descoperi multe lucruri simple care te pot face mai fericit.

Neptun retrograd își asumă misiunea de a aduce mai multă liniște în viața ta și te îndeamnă să lași deoparte marile ambiții, să te ocupi de tine și de familie. Vara aceasta este perioada în care trebuie să consolidezi relațiile frumoase pe care altfel riști să le pierzi. (L.P.)

Lasă un comentariu