ATENȚIE LA BUNURILE “INUTILE” MOȘTENITE DE LA PĂRINȚI!

Distribuie pe:

O misterioasă pușculiță-elefant, găsită de un trecător, pe un trotuar din Bordeaux, în sud-vestul Franței, îi ține ocupați pe polițiști, de câteva zile. Deși la prima vedere pare un bibelou lipsit de valoare, pușculița conține o sumă impresionantă de bani - 85.000 de euro, în bancnote!

“Concret, la sfârșitul lunii iunie 2021, un bărbat a luat de pe o stradă din localitatea Mérignac, un obiect decorativ în formă de elefant, care se afla printre mai multe obiecte voluminoase aflate pe trotuar, cu intenția de a-l da mamei sale, conform agenției AFP, citată de DiGi24.

Însă, deși bibeloul era, aparent, lipsit de valoare, în interiorul său se afla o comoară, adică 85.000 de euro. Bărbatul care l-a “achiziționat” a sesizat poliția asupra acestei descoperiri și a predat imediat banii”, a precizat parchetul din Bordeaux.

După câteva zile, în urma articolelor din presă, poliția a primit un apel telefonic în legătură cu acest... elefant. Miercuri, 30 iunie, un bărbat le-a spus anchetatorilor că, cel mai probabil, cei 85.000 de euro sunt... ai părinților săi.

El a explicat că tatăl său se află într-un azil pentru persoane vârstnice, iar mama sa a murit recent, motiv pentru care a golit locuința părintească și a scos obiectele inutile pe spațiul public, inclusiv faimosul elefant cu 85.000 de euro. Însă bărbatul, care urmează să fie audiat de anchetatori, nu are nicio dovadă cu privire la proprietatea sumei în cauză.

În urma unei analize, Banca Franței a concluzionat că bancnotele sunt reale, iar o anchetă va urmări originea acestora. (L.P.)

Lasă un comentariu