CÂMPUL DE LAVANDĂ DIN NIMA RÂCIULUI ESTE LOCUL CARE A RĂMAS ÎN SUFLETELE B-UNICILOR DE LA CĂMINUL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE DIN TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Începutul verii vine, printre altele, și cu lanuri invadate de movul îmbietor-îmbătător al lavandei. Plimbările și fotografiile prin câmpul cu lavandă au devenit o modă, așa că ne-am gândit că nu trebuie să ratăm o astfel de ocazie, dar pentru asta nu trebuie să mergem neapărat în Provence. Ne-am dus doar până la marginea satului Nima Râciului, unde am fost întâmpinați, cu multă căldură și cu un buchet proaspăt de lavandă, de către dna Irina și colaboratoarele dânsei, de un soare perfect și de mireasma dulce a levănțicii.

Pe parcursul celor 2 ore petrecute, ne-am simțit liberi, ca “în rai” (așa cum a exclamat bunicul B.A.), am descoperit frumusețea lanurilor de lavandă, am realizat o “ședință foto aromată” și, astfel, săptămâna a început bine.

Și pentru că lavanda produce energie pozitivă, putem spune că tratamentul ne-a “trezit modul de gândire” și mult timp de acum încolo vom privi partea bună a lucrurilor.

Lasă un comentariu