MESAJUL INSPECTORULUI ȘCOLAR GENERAL LA FINALUL EVALUĂRII NAȚIONALE

Distribuie pe:

Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a,

Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt acum, la finalul examenelor voastre. Vă spun doar atât: MULȚUMESC pentru că m-ați făcut să fiu mândru de voi și de realizările voastre, de tot ce ați demostrat în acești 8 ani de zile.

A fost o călătorie fascinantă, plină de emoții. Un drum inițiatic, care a sădit în voi semințele curiozității, ale nevoii de explorare și descoperire, ale dorinței de a fi în fiecare zi mai buni. Toate experiențele trăite în acești ani v-au făcut mai încrezători, mai puternici, mai toleranți, mai speciali.

Doresc să le mulțumesc diriginților, profesorilor care au sădit în sufletele voastre dragostea de carte, de oameni, de bine și frumos! Împreună ați reușit să dați valoare învățământului mureșean, să fiți, încă o dată, la înălțime!

 Vă doresc să vă ascultați inima, să vă faceți părinții și pe toți cei dragi, mândri de voi… Dar, cel mai important, este ca voi să fiți mândri de realizările voastre, împăcați cu alegerile făcute, convinși că ați făcut tot ce v-a stat în putere pentru a reuși, că ați fost corecți, inimoși și buni!

Mult succes să aveți în noul vostru drum, anii de liceu!

Lasă un comentariu