IMPLEMENTAREA STRATEGIEI NAȚIONALE ÎN DOMENIUL DROGURILOR 2021-2025 - DEZBATERE PRIVIND REALIZAREA PLANULUI DE ACȚIUNE AL JUDEȚULUI MUREȘ

Distribuie pe:

Zilele trecute, la sediul Instituției Prefectului Mureș, a avut loc o dezbatere cu privire la realizarea Planului de acțiune al județului Mureș pentru implementarea Strategiei naționale în domeniul drogurilor 2021-2025.

La activitate au participat reprezentanți ai Instituției Prefectului Mureș, Consiliului Județean Mureș, precum și ai primăriilor din toate municipiile și orașele județului Mureș.

Cu acest prilej a fost stabilit faptul că, la nivelul județului Mureș, este necesară o intervenție coerentă și continuă prin implicarea de resurse umane și materiale pentru o diminuare a fenomenului, protejând astfel membrii comunităților din care facem parte.

Astfel, au fost stabilite activitățile concrete care vor fi regăsite în Planul de acțiune al județului Mureș pentru implementarea Strategiei naționale în domeniul drogurilor 2021-2025, ce urmează a fi supus aprobării la nivelul Instituției Prefectului Mureș și al Consiliului Județean Mureș, informează Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș.

Lasă un comentariu