REZULTATE DE EXCEPȚIE PENTRU SPORTIVII DE LA RONIN TRAINING ACADEMY

Distribuie pe:

Noul club târgumureșean se remarcă prin rezultate deosebite, obținute la concursuri organizate la nivel național. Sportivii de la RONIN TRAINING ACADEMY au fost prezenți pe podium în două competiții desfășurate la sfârșitul lunii iunie - Cupa “TOMIS”, Constanța, și “Grand MMA”, Satu Mare, la două discipline moderne ale artelor marțiale, JIU JITSU BRAZILIAN (BJJ) și MARTIAL MIXT ARTS (MMA).

Sportivii, pregătiți de Joco Oros și Raul Boroș, au reușit să urce pe podium la “CUPA TOMIS”, Constanța în competiția de Jiu Jitsu Brazilian (BJJ) și au poziționat RONIN TRAINING ACADEMY pe locul 12, din 33 de cluburi participante: Matei Moisii - medalia de aur; Alex Semco - medalia de aur; Horea Tancau - medalia de aur; Alexandra Boroș - medaliile de aur, argint și bronz (luptând la trei categorii de performanață); Luca Turc - medalie de argint; Erik Nagy - medalie de argint; Rareș Semco - medalie de argint; Horea Moldovan - medalie de bronz și Dragoș Boroș - medalie de bronz.

Sportivii, pregătiți de Paul Albert și Traian Rus, au reprezentat RONIN TRAINING ACADEMY la competiția de Mixed Martial Arts (MMA) de la Satu Mare și au obținut următoarele performanțe: Otto Martonffy - medalie de aur; Ligiu Gherasim - medalie de argint; Laurențiu Lantos - medalie de argint; Andrei Furtuna - medalie de argint și Marin Pall - medalie de argint.

În viitorul apropiat, RONIN TRAINING ACADEMY, folosindu-se de pârghiile artelor marțiale moderne, urmărește implementarea, în cadrul comunității locale, a unui program AntiBullying. Acesta este dezvoltat în special pentru elevi, ajutându-i pe aceștia să facă față, într-un mod non-violent, oricăror agresiuni (fizice sau verbale) cu care pot fi confruntați la școală și în viața de zi cu zi, învățându-i cum să gestioneze corect aceste situații.

RONIN TRAINING ACADEMY abordează și urmărește performanța prin crearea unui mediu sportiv, dezvoltând copiilor valori și abilități precum disciplina, respectul, munca în echipă, concentrarea, consecvența, responsabilitatea, punctualitatea, încrederea etc.

Mai multe despre Roning Training Academy se pot afla accesând, pe Facebook, Ronin Training Academy.

Tag: #roningtrainingacademy #bjjtargumures #mmatargumures #antibullyingtargumures.

Lasă un comentariu