RUSIA: CEI CARE REFUZĂ VACCINAREA ANTICOVID SUNT “PĂCĂTOȘI PE VIAȚĂ”!

Distribuie pe:

După ce luni, 5 iulie 2021, în Rusia au fost confirmare alte 24.353 de cazuri de infectări cu Covid-19 și 654 de decese, Biserica Ortodoxă a Rusiei i-a mustrat pe cei care refuză să se vaccineze împotriva virusului, afirmând că aceștia sunt “păcătoși care trebuie să se căiască pentru tot restul vieții lor”.

Totodată, Biserica Ortodoxă a Rusiei, exprimându-se la televiziunea de stat, prin vocea mitropolitului Ilarion, conducător al Direcției de Relații Externe din cadrul Patriarhiei Moscovei, i-a îndemnat pe credincioșii săi să se vaccineze împotriva noului coronavirus.

“Văd în fiecare zi astfel de situații, oameni care vizitează un preot pentru a mărturisi că au refuzat să se vaccineze (sau apropiați ai lor) și au cauzat, fără să vrea, moartea unei alte persoane.

Păcatul apare atunci când te gândești doar la tine, nu și la o altă persoană. Cei care refuză să se vaccineze împotriva Covid-19 sunt păcătoși care trebuie să se căiască pentru tot restul vieții lor”, a spus mitropolitul Ilarion, citat de DiGi24. (L.P.)

Lasă un comentariu