ISU ÎN ACȚIUNE

Distribuie pe:

Accidente rutiere:

* Autocamion ieșit în afara părții carosabile, între localitățile Balda și Miheșu de Câmpie. Au executat misiunea pompierii militari de la Secția Sărmașu. A fost vorba de un TIR ieșit în decor, acesta nu transporta încărcătură periculoasă. Din fericire, nu au fost victime. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația s-a desfășurat alternativ pe un sens de mers.

* Accident rutier produs în municipiul Târgu-Mureș, strada Mureșeni. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un autoturism care a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar în urma evenimentului, o victimă de sex masculin a necesitat îngrijiri medicale, aceasta fiind preluată și transportată la UPU SMURD Târgu-Mureș, de către echipajul SMURD aflat la fața locului.

* Accident rutier produs pe raza localității Berghia. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme. În interior au fost trei persoane neîncarcerate, din care una a necesitat îngrijiri medicale. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers, pe toată durata intervenției.

Alte intervenții:

- Marți, 6 iulie, în jurul orei 13.30, copac în pericol de cădere în municipiul Târnăveni, strada 1 Iunie. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni.

- Ieri dimineață, în jurul orei 6.15, pivniță inundată în localitatea Feleag, comuna Vânători. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Apa a provenit dintr-un decantor.

Lasă un comentariu