ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 8-9 iulie, pompierii mureșeni au intervenit la 72 de intervenții, din care - patru incendii, două alte situații de urgență și 66 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Joi, 8 iulie, în jurul orei 9.35, incendiu produs la o afumătoare din localitatea Nandra, comuna Bichiș. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de lucru Luduș, a fost vorba despre un incendiu produs la o afumătoare, care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 2 mp.

- Joi, 8 iulie, în jurul orei 11.30, incendiu autoturism în localitatea Beica de Jos.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor. Din fericire, nu au fost victime. Circulația pe DJ 153 a fost blocată pe un sens de mers, pe toată durata intervenției.

- Joi, 8 iulie, în jurul orei 18.40, incendiu deșeuri menajere, produs în municipiul Târnăveni, strada Rampei. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. Au ars deșeuri pe o suprafață de aproximativ 10 mp.

- Joi, 8 iulie, în jurul orei 19.00, incendiu deșeuri menajere produs în municipiul Sighișoara, strada Lămâiței. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni.

Lasă un comentariu