LE-A INTRAT PE O URECHE ȘI LE-A IEȘIT PE ALTA

Distribuie pe:

Săptămâna trecută, în ziarul de joi, 8 iulie a.c., pagina 12, semnalam prin text și fotografii mizeria de pe aleea pietonală de pe marginea Pocloșului (paralelă cu str. Brașovului), care a produs și produce nemulțumirile târgumureșenilor ce trec pe acolo.

Am spus, au produs și produc nemulțumiri cu adresa directă la actuala administrație din Primăria municipiului Târgu-Mureș, pentru că, în intervalul de atunci și până acum, nu s-a întâmplat nimic. Ca gest de bunăvoință, cetățenii s-ar fi așteptat măcar la un semn din partea măturătorilor, pentru îndepărtarea frunzelor, care, devenite uscate între timp, se încurcă printre picioarele doamnelor și domnilor, în vreme ce grămezile de vegetație devenite compost, stau nederanjate, creând acea atmosferă de mizerie și delăsare în contrast direct cu ceea ce oferă natura locului.

Oricum, cetățenii așteaptă de la oficialitățile orașului un semnal de bună intenție, motiv pentru care republicăm, spre aducere anumite, poze de acum o săptămână, care reflectă și acum realitatea din teren. (I.C.)

Lasă un comentariu