ISU LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 13-14 iulie, pompierii mureșeni au intervenit la 50 de intervenții, din care - două accidente rutiere, trei alte situații de urgență și 45 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Accidente rutiere:

- Marți, 13 iulie, în jurul orei 17.00, accident rutier produs între un autocamion și o autoutilitară în localitatea Lunca, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. În urma impactului, autoutilitara a ieșit în afara părții carosabile. Pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. Au fost două persoane de cod verde, acestea au fost asistate medical, refuzând transportul la spital. Circulația s-a desfășurat alternativ pe un sens de mers.

- Marți, 13 iulie, în jurul orei 17.00, accident rutier produs în municipiul Reghin, strada Iernuțeni. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. În accident au fost implicate două autoturisme, în urma impactului au fost șapte victime, dintre care șase de cod verde și o victimă de cod galben. Victima de cod galben și o victimă de cod verde au fost transportate la CPU Reghin. Pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația s-a desfășurat, alternativ, pe un sens de mers.

Incendiu:

Incendiu casă de locuit în municipiul Târgu-Mureș, str. Mihai Eminescu.

Intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Incendiul se manifesta la acoperișul unei case de locuit tip duplex, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, existând pericol de propagare la o clădire învecinată. S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Lasă un comentariu