“PANDEMIA NU S-A TERMINAT. ACUM SUNTEM ÎNTR-O PAUZĂ DE VARĂ”…

Distribuie pe:

Sunt cuvintele președintelui României, Klaus Iohannis. Multor oameni, cetățeni ai acestei țări, le-a fost greu și le este greu să asimileze și să digere această informație. Poate cu un Triferment sau Colebil... Oare nu reușim să punem hipertensiunea în pauză, infarcturile, cancerul și... sărăcia, puțin în pauză? Să ne mai tragem și noi sufletele. Acceptăm și pauză de iarnă sau toamnă. Sau o pauză de la probleme care ne împiedică să avem o viață. Așa cum am mai spus, e o mare diferență între a fi în viață și a avea o viață!

A fost greu de înțeles și faptul că virusul ieșea la vânătoare mai mult noaptea, din acest motiv circulația pe timpul nopții a fost interzisă. A fost greu de înțeles, chiar imposibil, de ce am purtat măști în aer liber, când, uneori, într-o simplă plimbare sau în drumul nostru spre și de la servici, pe acea alee sau stradă eram doar noi... și virusul, probabil, iar acasă stăteam cu geamurile deschise. În copilărie, am învățat că unde nu intră soarele pe geam, intră doctorul pe ușă. Dar, ne-am supus hotărârii mai-marilor noștri că doar... știu ei ce fac și fac spre binele nostru. Mă rog, nu știu ce fac, dar așa li s-a spus că trebuie să facă.

Acum, cu pauza de vară a pandemiei... e ciudat. Plajele pline, terasele la fel, ștrandurile explodează din cauza aglomerației, dar domnul Virus, în nemărginitul lui atașament și respect pentru noi... s-a retras puțin, luând și el o pauză, nu înainte de a ne sugera că se întoarce curând, mai exact din septembrie, tot în valuri, mai exact al patrulea val. Câtă bunăvoință, grijă față de noi și ce bună comunicare între el și Cotroceni!!!!

Dragi compatrioți, știind că și dumneavoastră aveți încredere deplină în domnul nostru președinte, încredere care nu ne-a fost niciodată înșelată, luați aminte. Cu atâția subalterni, oameni capabili să gândească profund, să prezică, să simtă și să furnizeze informații președintelui țării, trebuie să apreciem și să ne bucurăm de anunțul făcut. Pandemia e în pauză de vară. Mulțumim, dle Virus, mulțumim dna Pandemie pentru răgaz, mulțumim dle președinte pentru că ne-ați împărtășit și nouă această informație concretă, reală, verificată, informație vitală pentru țară și cetățenii acestei țări. Ne anunțați, vă rugăm, data la care se termină pauza? Apropo, dacă e vorba de pauză de vară, e vorba de vară calendaristică sau... mai vedem în funcție de temperaturi?

ANTONELA DUMITRACHE

Lasă un comentariu