LA SOVATA - PROGRAME CULTURALE ESTIVALE

Distribuie pe:

Odată cu pachetul de măsuri privind reluarea activităţilor din sectorul cultural, am fost foarte bucuroşi să începem seria noastră de evenimente de vară, pentru a cincea oară, care a fost primită de un număr mare de spectatori, weekend-ul trecut, în Parcul Petõfi din staţiune.

Seria de evenimente sunt organizate din 2016 de Asociaţia Culturală Bernády împreună cu Centrul Naţional de Promovare şi Informare Turistică şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Mureş şi Primăria oraşului Sovata.

Conducerea Oraşului Sovata a dorit, prin realizarea acestor evenimente culturale, să creeze oportunităţi de recreere atât pentru turişti, cât şi pentru localnici.

Repertoriul, care iniţial era format din interpreţi locali, este acum presărat cu interpreţi şi ansambluri populare din patrimoniul cultural naţional. Lista actuală este completată de ansamblurile de dansuri populare şi moderne din Sovata, echipe de aerobic, kango, zumba, Ansamblul profesionist Mureşul din Târgu Mureş, secţia română şi maghiară, Ansamblul de dansuri populare Bekecs, Doina Hundorfului, Spice Mureşene, dar şi interpreţi din alte genuri muzicale.

Spectacolele au loc de joi până luni, de la ora 20 (în unele cazuri de la ora 19), pe scena amenajată din Parcul Petõfi.

Puteţi găsi informaţii exacte despre datele evenimentelor şi ale artiştilor interpreţi, pe pagina de Facebook Visit Sovata.

Lasă un comentariu