GUVERNUL A MODIFICAT MODELUL BONULUI VALORIC PENTRU ACORDAREA UNUI AJUTOR FINANCIAR ÎN VEDEREA ACHIZIȚIONĂRII DE CALCULATOARE

Distribuie pe:

Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, modificarea modelului bonului valoric pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziționării de calculatoare.

În acest sens, s-a adoptat un proiect de hotărâre pentru modificarea anexei nr. 3 la Normele metodologice pentru aplicarea Legii nr. 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare, aprobate prin HG nr. 1294/2004.

“În anul 2021 se impune modificarea modelului bonului valoric pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziționării de calculatoare, astfel încât bonurile valorice emise în anul 2020 și anulate să nu fie folosite în anul curent. Din motive de siguranță, în fiecare an, acest model se modifică, în sensul schimbării culorii și seriei. Drept urmare, în anul 2021, pentru securizare, culoarea fundalului bonului valoric va fi maro deschis”, conform notei de fundamentare a proiectului de act normativ.

Tot în ședința de miercuri, potrivit unui anunț făcut marți de premierul Cîțu la videoconferința cu prefecții, Executivul a aprobat și o hotărâre privind alocarea de resurse financiare, din Fondul de Intervenție, pentru “reparațiile făcute de la începutul anului și până acum, în urma evenimentelor meteorologice”. (AGERPRES)

Lasă un comentariu