ISU MUREȘ ÎN ACȚIUNE

Distribuie pe:

În perioada 22-23 iulie, pompierii mureșeni au intervenit la 48 de cazuri din care - trei incendii, o intervenție pentru salvare animal, patru alte situații de urgență și 40 de intervenții SMURD. Dintre care amintim:

Incendii:

- La 22 iulie, în jurul orei 17.35, incendiu stupi de albine în localitatea Solocma, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Sovata, pompierii voluntari din cadrul SVSU Ghindari și cetățeni din localitate. La momentul sosirii echipajelor ardea generalizat o platformă apicolă cu 72 de stupi. S-a reușit localizarea incendiului, salvând aproximativ 80 de stupi aflați în apropierea zonei incendiate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: afumătoare (afumătoare de mână lăsată nesupravegheată).

- Joi, 22 iulie, în jurul orei 22.15, incendiu deșeuri în localitatea Sântana de Mureș, strada Voinicenilor. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Au ars aproximativ 10 mp de materiale textile, cauciucuri și deșeuri menajere.

- Ieri dimineață, în jurul orei 00.45, incendiu produs la un autoturism în localitatea Șincai Fânațe, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Râciu. A fost vorba despre un incendiu produs la un autoturism care a ars în totalitate. Din fericire nu au fost victime.

Salvare animal:

- Joi, 22 iulie, în jurul orei 10.10, cal căzut în iesle, în localitatea Adămuș, strada Târnavei. Au intervenit pentru extragerea acestuia pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni și proprietarul acestuia. După ce cabalina a fost extrasă, a fost predată proprietarului, iar acesta a solicitat asistența unui medic veterinar.

Alte intervenții:

- La 22 iulie, în jurul orei 15.50, cuib de viespi care punea în pericol cetățenii în municipiul Târgu-Mureș, strada I. Buteanu. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu- Mureș. A fost vorba despre un cuib de viespi, situat la etajul al IV-lea, dintr-un bloc de locuințe. Pompierii militari au intervenit cu autoscara, pentru degajarea acestuia în siguranță.

Lasă un comentariu