TÂRGU-MUREȘ VERSUS TÂRGU-MUREȘ - CÂND SE VREA, SE POATE!

Distribuie pe:

Este foarte adevărat că amenajarea, înfrumusețarea, întreținerea spațiilor verzi implică niște costuri, dar atunci când banii sunt gospodăriți și folosiți spre binele obștii... Târgu-Mureșul arată așa...

Când lăsăm totul în voia sorții și a trecerii timpului..., când ne ocupăm de orice altceva, mai puțin de orașși binele lui și implicit, al celor care trăiesc în el.... Târgu-Mureșul arată așa...

Dragi târgumureșeni, primele poze sunt făcute în cartierul Maurer, iar următoarele 3 ne arată un colț pitoresc din Piața Teatrului, jardiniera și un rond de... buruieni, pe strada Horea, colț cu BCR. Avem, în mod categoric, și noi partea noastră de vină, în legătură cu curățenia, respectiv cu faptul că spiritul nostru civic a cam dispărut, iar ambalajele și deșeurile le aruncăm oriunde, mai puțin în coșurile de gunoi.... Referitor la acest aspect, totul e foarte simplu, fie ne civilizăm, fie suportăm rigorile legii.

Dar iată cum pot arăta două părți din orașul nostru administrate separat, de oameni diferiți. Am să vă las pe dumneavoastră să trageți concluziile.

Eu, după câte am văzut în Târgu-Mureș, Orașul Florilor... se “joacă” Brașoveanca: “Un pas înainte și doi pași înapoi”. În ritmul acesta.... o să ne tot dea... cu minus.

Lasă un comentariu