PIEDICI ÎN GĂSIREA SUFLETULUI-PERECHE

Distribuie pe:

Cu toții ne dorim să întâlnim acea persoană specială pe care destinul a pregătit-o numai pentru noi, dar puțini avem acest noroc.

Însă, astrologica.ro ne dezvăluie că, pentru a elimina anumite obstacole

în calea spre sufletul-pereche, fiecare trebuie să depășească o barieră interioară, să se confrunte cu un anumit demon personal care îi blochează calea spre fericire, în funcție de zona în care s-a născut.

Berbecul - Păreri preconcepute. Deși ești activ și plin de pasiune, când vine vorba de dragoste nu ieși prea mult din zona de confort. Frica de a suferi și de a căuta un alt tip de partener decât cel cu care

te-ai obișnuit este cea care îți blochează calea spre sufletul-pereche.

Poate că persoana visurilor tale se află deja în preajmă, dar tu nu o poți recunoaște, din cauza părerilor preconcepute.

Taurul - Nu crezi în sufletul-pereche. Cineva în care ai încredere ți-a spus că nu există suflete-pereche și ai renunțat să îți mai cauți alesul (aleasa). Deși ai o fire romantică și ești condus de planeta iubirii, ai hotărât să te mulțumești cu oricine te face să te simți în siguranță, chiar dacă nu simți o dragoste intensă.

Însă, nu uita că Universul are posibilități infinite și nimeni nu poate garanta că nu vei găsi chiar mâine marea iubire.

Gemenii - Nu crezi să meriți. Sentimentul că nu ești suficient de bun pentru partenerul la care visezi stă între tine și sufletul tău pereche. Preferi să treci de la o legătură la alta, decât să îți cauți marea dragoste, ba chiar începi să te îndoiești că o astfel de iubire există.

Până nu vei înțelege că ești o ființă extraordinară, care merită ce este mai bun de la viață, nu vei ajunge la sufletul tău pereche.

Racul - Nu știi unde să cauți. Te simți blocat, pentru că nu știi de unde să îți începi căutarea și ai senzația că nu poți găsi iubirea perfectă în cercul tău mult prea limitat. Dar miracolul depinde de modul în care privești lucrurile, iar o persoană familiară îți poate părea minunată dacă o vezi într-o altă lumină.

Lasă-ți spiritul liber și, pe măsură ce orizonturile ți se deschid, cresc și șansele de a-ți întâlni sufletul-pereche.

Leul - Nu dai vrabia din mână... Pentru a putea pluti în larg, trebuie să părăsești mai întâi țărmul, dar ție îți este teamă să renunți la ceea ce ai deja, pentru a căuta adevărata iubire. Dacă te afli într-o relație, nu ești dispus să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard, chiar dacă nu te simți împlinit.

Din cauza nevoii tale de confort și siguranță, șansele de a-ți găsi sufletul-pereche sunt mult diminuate.

Fecioara - Judeci oamenii. Simțul tău critic exagerat și tendința de a judeca oamenii foarte aspru te pot bloca în găsirea sufletului-pereche. Chiar dacă vei întâlni persoana care îți este menită, s-ar putea să nu realizezi acest lucru, fiind foarte ocupat să îi găsești defecte și să îi critici părțile negative.

Învață să fii atent la mesajele pe care ți le trimite sufletul tău, în loc să te concentrezi pe analiza rațională a persoanei din fața ta.

Balanța - Nu faci niciun efort. Se prea poate să nu îți găsești sufletul-pereche pentru că nu faci niciun efort să îl cauți. Prietenii îți sunt adesea suficienți pentru a te simți bine, iar relațiile pasagere îți satisfac nevoia de pasiune.

Dacă vrei însă o relație pe termen lung, care să îți aducă împlinire sufletească, este necesar să te străduiești mai mult și să ieși din cercul obișnuințelor tale.

Scorpionul - Gânduri negative. Orice dezamăgire în dragoste îți întărește ideea că s-ar putea să nu îți întâlnești niciodată sufletul-pereche. Acest gând negativ este principalul tău inamic care te împiedică să pornești în căutarea iubirii.

Tu alegi ce gânduri vrei să hrănești, dar dacă perseverezi în căutarea dragostei, sigur o vei găsi într-o zi.

Săgetătorul - Eviți angajamentele. Teama de a nu-ți pierde libertatea și tendința ta de a evita angajamentele de lungă durată te pot face să ratezi șansa de a-ți găsi sufletul-pereche. Este important să te decizi dacă vrei sau nu o relație reală și ce concesii ești dispus să faci atunci când intri într-o astfel de legătură.

Dacă vei continua să ocolești ocaziile pe care ți le oferă destinul, s-ar putea să sfârșești singur.

Capricornul - Ambiția de a face o carieră. Știi foarte bine care este principalul obstacol în calea iubirii tale: munca, ambiția de a face o carieră, chiar și în detrimentul vieții romantice sau de familie. Poate că ai trecut de mai multe ori pe lângă sufletul tău pereche fără să îl recunoști, fiind prea preocupat de planurile și strategiile tale.

Dacă vrei cu adevărat să îți găsești perechea ideală, este vremea să aduci mai mult echilibru între diferitele arii ale vieții tale.

Vărsătorul - Porți mereu mască. Dificultatea ta de a te dezvălui și a permite celorlalți să intre în contact cu ființa ta autentică este o piedică în a-ți găsi sufletul-pereche. Pentru că porți mereu o mască, relațiile tale sunt adesea de complezență și nu îți permit să atingi acel grad de profunzime necesar pentru o comunicare reală.

În momentul în care vei fi dispus să lași garda jos, Universul îți va scoate în cale persoana care îți este menită.

Peștii - Te complaci. Faptul că te complaci într-o relație care nu îți aduce satisfacție și teama de a lua decizii radicale sunt principalii inamici care îți blochează calea către sufletul-pereche.

Atunci când te vei elibera de dependențe și vei accepta că meriți mai mult de la viață, marea ta iubire nu va întârzia să apară. (L.P.)

Lasă un comentariu