BISERICA, TRATATĂ CA AGENT POLITIC

Distribuie pe:

Întreb: în afară de spurcarea cotidiană și sfâșierea pentru funcții din PNL, corelativă îndatorării României, deteriorării generalizate a puterii de cumpărare și a nivelului de trai al populației, se mai întâmplă ceva semnificativ la vârful țării?

Pardon, era să-mi scape metamorfoza incredibilă, după interesul conjunctural, uluitoarea demagogie și ,,miracolul” ipocriziei neomarxiste... Cei care nu cred în Dumnezeu, boicotează familia tradițională, se dau politic de ceasul morții pentru a promova propaganda sexuală în rândul copiilor și refuză să jure pe Biblie, prin liderul USR, Dan Barna, susțin că vor propune Guvernului un parteneriat cu Biserica Ortodoxă pentru campania de vaccinare. Vă amintiți probabil că aceiași useriști au votat în Parlament împotriva sprijinului financiar pentru așezămintele românești din Sfântul Munte Athos, ceea ce nu a cutezat la vremea sa nici dictatorul Nicolae Ceaușescu.

Recomand Bisericii Ortodoxe să nu se facă frate cu ,,dracul”, adică să nu treacă puntea cu Barna și ai săi. Ar fi de râsul lumii și nu are niciun rost. Biserica și-a exprimat public poziția favorabilă vaccinării, nu are de ce să devină agentul politic al unor progresiști atei.

Lasă un comentariu