HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2021

Zilele lungi și temperaturile ridicate, frecvente în luna august, afectează pe toată lumea, fie că vrem sau nu. Astrologica.ro spune că ne vom pierde des concentrarea, că ne-am dori schimbări în viața noastră, însă, din neatenție, putem face greșeli care ne vor costa în viitor.

Berbec - În luna august, te bucuri de stabilitate și nu ai vrea să părăsești zona de confort, chiar dacă uneori devine plictisitor. Atât tu, cât și partenerul tău de viață lucrați la capitolul siguranță, amândoi asumându-vă resposabilități preventiv. Dacă vă gândiți la un copil, e bine ca înainte să înțelegeți clar ce înseamnă această postură.

Pe plan financiar, se anunță o lună mai bună decât ai fi sperat. E rost de afaceri importante și contracte sau investiții cu mari șanse de succes. Dacă ai grijă să te înconjori de persoane de la care ai ce învăța, cel mai probabil ți se va oferi o oportunitate de nerefuzat în viitorul apropiat.

Vei acorda mai multă atenție sănătății, deoarece este posibil ca o afecțiune mai veche să reapară și să îți dea mari bătai de cap. Nu ezita să mergi la medic de la primele semnale de alarmă pe care ți le transmite organismul.

Taur - Luna august te găsește mult mai îndrăzneț decât de obicei, mai ales din punct de vedere amoros. Lași romantismul deoparte și te pregătești să faci ravagii în jurul tău, fie că ești singur sau că ai un partener stabil. Îți place să flirtezi și să trăiești clipa.

Latura financiară este destul de sensibilă în această lună, așa că doar cu puțin noroc poți câștiga mai mult. Nu este o situație dramatică și nu e cazul să te plângi dacă nu îți ies planurile așa cum ți-ai dori. Din nefericire, nimic nu depinde de tine, așa că trebuie să stai la mâna altora.

În schimb, nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă ai grijă să te ferești de razele puternice ale soarelui cât poți de mult. Îți cunoști sensibilitățile și ai face bine să fii precaut.

Gemeni - Nu vei avea parte de o perioadă prea liniștită pe plan sentimental, însă nici nu se poate spune că vei întâmpina probleme grave. Unele piedici vor apărea fără să depindă nimic de tine, de aceea trebuie să înveți să te adaptezi și să rezolvi cum poți situația. Ești atașat de partenerul tău, însă nu trebuie să rămâi legat de el doar din obișnuință.

Chiar dacă situația financiară nu va suferi modificări în această lună, se anunță vești bune în viitorul apropiat. Dacă ești implicat în afaceri și proiecte în care crezi, mai devreme sau mai târziu vei scoate ceva bun din asta. Sunt favorizate investițiile de orice fel, atât timp cât te lași ghidat de o persoană cu multă experiență în domeniu.

Din punctul de vedere al sănătății, vei avea parte de o lună liniștită, însă doar dacă ai grijă de tine. Unele probleme mai vechi ar putea să reapară dacă renunți la tratament sau la rutina pe care ți-a impus-o medicul. Încearcă să acționezi de fiecare dată cu calm, pentru că panica îți va crea mai multe greutăți.

Rac - Nu ești deloc mulțumit de viața ta amoroasă, iar luna aceasta e perfectă pentru o confruntare între tine și partener. Există multe probleme serioase care nu au dispărut, deși ați încercat de numeroase ori, de aceea trebuie să luați o decizie. Spune-i partenerului tot ce ai pe suflet și dacă nu este dispus la compromisuri, atunci fugi cât te țin picioarele.

Pe plan financiar, se vor produce schimbări neașteptate pentru tine, însă acestea pot fi și bune, dar și rele în egală măsură. Totul depinde doar de tine, mai ales dacă pui suflet în ceea ce faci și îmbini utilul cu plăcutul. Dacă nu crezi în proiectele în care ești implicat, nu ai nicio șansă de succes.

Dacă ai probleme cu greutatea și ai decis să ții o cură de slăbire strictă, luna aceasta vei simți primele efecte adverse. Înfometarea nu este o soluție și vei vedea pe propria piele acest lucru. Nu este de joacă, așa că optează mai bine pentru sport și o dietă echilibrată.

Leu - Vei avea parte de o lună amăgitoare. Când îți va fi extrem de bine, când te vei simți complet nefericit. Concluzia pe care o vei trage la finalul acestei perioade va fi că trebuie să te lași mai mult purtat de vânt, însă fără să îți pierzi convingerile sau demnitatea. Dacă ești angajat într-o relație serioasă, vei avea parte de momente romantice și senzuale, dar și de tensiuni din cauza banilor.

Este o lună hotărâtoare pentru situația ta financiară, de aceea se recomandă prudență sporită. Dacă e nevoie să semnezi documente importante sau să iei decizii serioase cu privire la afaceri, nu ezita să ceri sfatul unei persoane în care ai încredere. Este de preferat să amâni orice tranzacție pentru perioada imediat următoare.

Riscul de accidentări va fi mare în această lună, așa că ai face bine să te ferești de toate activitățile periculoase. Dacă ai familie și copii, ar trebui să îți iasă din cap distracțiile impulsive. Fii responsabil și gândește-te măcar la cei din jur, dacă nu o faci pentru tine.

Fecioară - Luna august va fi una liniștită pe plan sentimental, cu unele mici excepții de natură exterioară. E posibil ca între tine și partener să existe tensiuni din cauza unor persoane care se implică în treburile voastre personale. Atunci când vă veți da seama de asta veți fi capabili de o explozie de sentimente unice.

Există șansa ca în această lună să apară oportunități grozave de a-ți îmbunătăți situația materială. Poate fi vorba despre cadouri sau măriri de salariu, însă oricare dintre aceste situații îți vor schimba viața în mai bine. Nimic nu stă în calea ta atât timp cât știi ce vrei și nu te abați de la planul pe care ți l-ai făcut.

Te lași purtat de val în această lună și nu ești deloc preocupat de alimentație sau de sport. Chiar dacă efectele acestor excese nu se vor vedea imediat, cu siguranță că ele există. Îmbină utilul cu plăcutul și optează pentru activități fizice mai dese.

Balanță - Luna august nu va fi prea liniștită pentru tine pe plan sentimental. Vei fi nevoit să faci sacrificii și compromisuri pentru ca lucrurile să meargă cât de cât bine între tine și partenerul tău. Încearcă să comunici mai mult și fără nervi cu acesta, pentru a putea ajunge la un numitor comun. Cu cât petreceți mai mult timp împreună, cu atât relația voastră se va îmbunătăți.

Nu se anunță vreo creștere a bugetului tău, așa că tot ce trebuie să faci tu în această lună este să te pui pe economii. Chiar dacă ești tentat să pui plăcerea pe primul plan, un eveniment imprevizibil îți va deschide ochii și te va maturiza forțat. Fă-ți o rezervă pentru zile negre, pentru că distracția ta s-a cam încheiat.

Deși nu muncești mult și nici nu ai alte activități solicitante, organismul tău este din ce în ce mai obosit. Încearcă să îți faci unele investigații de rutină și vezi dacă este ceva în neregulă cu sănătatea ta. Nici cu psihicul nu stai foarte bine.

Scorpion - Pe plan amoros, nu se poate o lună mai bună decât aceasta. O vacanță planificată din timp te poate apropia de partener și poți primi chiar o cerere în căsătorie. Dacă ești singur, ai toate șansele să întâlnești pe cineva prin intermediul unor persoane de încredere. Voia bună va fi cuvântul cheie al acestei perioade.

Însă, nu se anunță vești deloc bune legate de bani. Este posibil să nu îți poți plăti o rată importantă, lucru care va aduce după sine mai multe probleme decât ți-ai fi imaginat. Încearcă să faci un împrumut urgent pentru a-ți achita mai ales datoriile la stat.

Vestea bună este că nu vei întâmpina probleme de sănătate, decât dacă știi că suferi deja de unele afecțiuni. Există riscul ca ele să se înrăutățească și asta îți va pune moralul la pământ. Ascultă de sfatul unei persoane dragi și fă tot ce îți stă în puteri pentru a te vindeca.

Săgetător - Viața ta sentimentală va fi în centrul atenției în această lună și ești tot mai preocupat de evoluția relației tale. Ai șansa să îți găsești marea dragoste acolo unde te aștepți mai puțin, însă nu trebuie să îți faci speranțe deșarte dacă te afli în stadiu incipient. Naivitatea îți poate fi taxată.

Luna august va fi înfloritoare pentru tine. Ce-i drept, va fi mai multă popularitate decât fapte concrete, însă nici banii nu vor întârzia să apară. Te bucuri de un statut special în mediul profesional și nu va mai dura mult până ce vei fi avansat și implicit îți va fi mărit salariul. E rost de petrecere.

Însă, este posibil ca din cauza stresului și a oboselii acumulate, organismul tău să se resimtă la finalul acestei luni. Meriți o pauză, așa că pleacă într-o vacanță cât de scurtă ar fi ea. Nu trage de tine inutil, pentru că doar dacă îți reîncarci bateriile vei reuși să continui pe aceeași linie.

Capricorn - E nevoie de multe sacrificii pentru a putea să duci o viață liniștită alături de partenerul tău. Deși ești adeptul plăcerilor de moment, acum trebuie să devii mai responsabil și să iei în considerare și dorințele partenerului. Viața te supune unui test care te va slei de puteri, însă vei reuși să îl promovezi cu bine.

Nu se vor produce mari schimbări financiare în această lună, de aceea nu ar strica să faci câteva economii. Sunt favorizate cursuri sau experiențe de aprofundare a cunoștințelor, pentru că îți vor fi de mare folos în viitorul apropiat. Nu oferi bani cu împrumut, există riscul să nu îi mai recuperezi.

Se anunță o lună destul de încordată pentru tine. Problemele de sănătate cu care te vei confrunta nu vor fi deloc simple, de aceea vei fi nevoit să renunți la multe dintre planurile pe care ți le-ai făcut. Fie că știi că suferi de anumite afecțiuni sau că e vorba de unele care apar acum, trebuie să le acorzi o atenție deosebită.

Vărsător - Persoana iubită va fi în centrul atenției în această perioadă și vei reuși să îi oferi ceea ce îți cere de mult timp. Este important să petreceți cât mai mult timp împreună, însă având grijă să nu vă plictisiți unul cu celălalt. Dacă ești singur, șarmul tău personal poate atrage eventuali parteneri din jur ca un magnet.

Încearcă să nu te joci cu banii pe care îi ai pentru că poți rămâne fără ei cât ai zice pește. Este o lună în care prudența ar trebui să fie cuvântul cheie, dar și perioada în care să îți dai seama când să te oprești. Atât timp cât ai ajuns unde ți-ai propus, e cazul să iei o pauză și să te bucuri de ce ai agonisit.

Ești plin de optimism în această perioadă, însă elanul de a face cât mai multe lucruri te va extenua la un moment dat. Încearcă să îți păstrezi energie și pentru familie sau prieteni, pentru că nu doar succesul profesional îți poate aduce fericirea supremă.

Pești - Luna aceasta, ai nevoie de afecțiune mai mult decât oricând și vei face tot posibilul să stai lângă o persoană care îți poate oferi acest lucru. Dacă ești angajat într-o relație serioasă, nu vor fi excluse mici tensiuni între tine și partenerul tău, însă personalitățile voastre se vor completa perfect într-un final.

Luna august este riscantă pentru tine din punct de vedere financiar și tot ce se va întâmpla este pe deplin provocat de tine. Schimbă-ți locul de muncă doar dacă ești convins că vrei acest lucru și doar dacă te-ai informat că vei pleca la mai bine, nu la mai rău. Orice mică greșeală pe care o vei face se va simți la buzunar.

Trebuie să eviți excesele de orice fel și, dacă ai timpul necesar, să mergi la medic pentru un control de rutină. Nu este nevoie să întâmpini probleme serioase ca să ajungi la spital, ci să acorzi atenție sănătății și să te axezi pe prevenție. (L.P.)

Lasă un comentariu