ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În 29 iulie, pompierii mureșeni au intervenit la 64 de intervenții, din care - trei incendii, patru alte situații de urgență și 57 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Incendii:

• joi, 29 iulie, în jurul orei 18.10, incendiu produs în interiorul unui balcon din municipiul Târgu-Mureș, strada Brașovului.

Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Până la sosirea forțelor de intervenție, incendiul a fost lichidat de către proprietar.

• joi, 29 iulie, în jurul orei 18.10, incendiu miriște și autoturism între localitățile Lechința și Dătășeni.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș și SVSU Iernut. Au ars aproximativ 50 de ari de miriște și un autoturism care se afla împotmolit în miriște. Din fericire, nu au fost victime.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: efectul termic (toba de eșapament încinsă în contact cu miriștea).

• în această dimineață, în jurul orei 2.25, incendiu autoturism produs în orașul Sovata, strada Lupului.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Sovata. Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor și la bordul autoturismului. Acesta a fost lichidat, în limitele găsite, de către pompierii militari și de către proprietar.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric.

Alte intervenții:

• joi, 29 iulie, în jurul orei 8.20, ca urmare a unei defecțiuni produse la un canal tehnologic de pe strada Mihai Viteazu din municipiul Sighișoara, pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pompierii au rămas în zonă până la remedierea problemei de către autoritățile competente.

• joi, 29 iulie, în jurul orei 13.25, ornamente în pericol de cădere de pe o clădire din municipiul Târgu-Mureș, strada Aurel Filimon.

Au intervenit pentru degajarea acestora pompierii din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu