VIN VREMURI DE CUMPĂNĂ PENTRU ROMÂNI. PENSIONARII VOR FI SACRIFICAȚI, ANUNȚĂ EXPERȚII FINANCIARI

Distribuie pe:

Analistul economic Petrișor Peiu susține că pe pensionari îi așteaptă niște ani grei și că ei vor fi “sacrificați”. Alături de bolnavii cronici. “Vom avea, în continuare, subfinanțate Educația și Sănătatea, adică vom avea criză în sănătate, de medicamente, de acces la servicii medicale semnificative”, a mai spus el.

“Vor fi niște categorii sacrificate. În primul rând, pensionarii. În al doilea rând, tot ce e legat de sistemul de sănătate. Bolnavii cronici. Avem situații dramatice, dar lumea prea puțin vorbește despre ele. De exemplu, copiii bolnavi de cancer. Dacă observați, în continuare se cer bani, se afișează IBAN-ul pentru bani, pentru că statul nu face nimic. Totul vine din subfinanțare. Știm cu toții problemele care sunt în spitale. Acestea se vor adânci, pentru că statul nu va mai putea să suplinească”, a spus, luni, Petrișor Peiu în cadrul unui interviu acordat DCNewsTV.

“Pensionarii vor fi sacrificați mulți ani de acum înainte”

“Pensionarii vor fi sacrificați mulți ani de acum înainte, dacă rămâne aceeași politică”, în opinia acestuia. “Vom avea, în continuare, subfinanțate Educația și Sănătatea, adică vom avea criză în sănătate, de medicamente, de acces la servicii medicale semnificative. Prețul pentru aceste împrumuturi se va plăti. Că nu va fi o criză economică în sensul definiției de la carte… nu va fi, adică două trimestre succesive de recesiune, dar multe categorii vor trăi vremuri grele”, a mai spus analistul economic. (evz.ro)

Lasă un comentariu