PARANGHELIE ÎN FAȚA UNUI CUNOSCUT HOTEL DIN MAMAIA. RROMII S-AU DISTRAT CU PURCEL LA PROȚAP ȘI MANELE LA MAXIM

Distribuie pe:

Mai multe familii de romi venite pe litoral, în stațiunea Mamaia, au hotărât că e timpul să se simtă ca acasă. Astfel, în weekend-ul trecut au pus-o de o petrecere cu purcel de lapte la proțap si manele cu volumul la maxim. Totul, pe spațiul verde al unui renumit hotel din stațiune.

Petrecăreții au coborât în fața hotelului Riviera din Mamaia, au pus masa și au dat muzica la maximum pentru a petrece cum se cuvine, ca acasă. Purcelul de lapte a fost piesa de rezistență de pe masa acoperită cu mușama, de pe care nu lipsea, desigur, nici băutura.

Distracția le-a fost, însă, stricată de oamenii legii, care au fost alertați de câțiva turiști deranjați de gălăgia pe care o făceau familiile de rromi. Mai multe echipaje de la Poliția Locală au ajuns în zonă și așa cum era și normal s-a lăsat și cu amenzi.

Chefliii au fost sancționați cu amendă de 400 lei pentru depozitare pe domeniul public conform art. 8, pct. 2 din HCL 77/2021. De asemenea, li s-a pus în vedere și obligația ca spațiul verde să fie igienizat la loc, anunță Antena 3.

Drept urmare, femeile au fost lăsate să strângă mesele întinse, în timp ce bărbații s-au retras la hotel, supărați că paranghelia le-a fost stricată de legile de bună comunitate. (evz.ro)

Lasă un comentariu