ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 3.08-4.08.2021, pompierii mureșeni au intervenit la 59 de intervenții, din care - 1 incendiu, 2 accidente rutiere, o altă situație de urgență și 55 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Miercuri, 3 august, în jurul orei 11.45, incendiu vegetație uscată în localitățile Gheja, lângă autostrada A3 - km 33. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Luduș. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 0.7 ha având mai multe focare, fără pericol de propagare la vecinătăți. Vizibilitatea pe autostrada nu a fost afectată.

Accidente rutiere:

- Miercuri, 3 august, în jurul orei 11.45, accident rutier între localitățile Sânpetru de Câmpie și Sângeorgiu de Câmpie, pe DJ 110. Au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Secției Sărmașu. A fost vorba despre un autoturism de teren ieșit în decor, fără persoane încarcerate. În urma accidentului au fost trei victime, un adult - cod galben și doi minori - cod verde. Victima de cod galben a fost preluată și transportată la UPU Târgu-Mureș. Circulația nu a fost afectată.

- Miercuri, 3 august, în jurul orei 17.45, au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin. A fost vorba despre scurgeri de carburant în urma unei tamponări la ieșire din municipiul Reghin spre Bistrița. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme tamponate ușor, cu patru persoane implicate care nu au necesitat îngrijiri medicale. Circulația a fost blocată pe un sens de mers pe E578.

Alte situații de urgență:

- Miercuri, 3 august, în jurul orei 11.20, creangă parțial ruptă care a pus în pericol siguranța trecătorilor în municipiul Târnăveni, strada Șoimilor.

Au intervenit pentru extragerea acesteia pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni.

Lasă un comentariu