ISU LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 4-5 august, pompierii mureșeni au intervenit la 59 de intervenții, din care - 2 incendii, 2 alte situații de urgență și 55 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Miercuri, 4 august, în jurul orei 22.00, incendiu vegetație uscată în apropierea pădurii între localitatea Bahnea si localitatea Daia. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1.50 ha. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentul de Pompieri Târnăveni și pompieri voluntari din cadrul S.V.S.U. Bahnea.

- Joi dimineață, în jurul orei 00.20, incendiu anexă gospodărească în orașul Sovata, strada Ilieși. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul punctul de lucru Sovata și pompieri voluntari din cadrul S.V.S.U. Sovata.

Alte situații de urgență:

- Miercuri, 4 august, în jurul orei 11.50, salvare bovină căzută în fântână în municipiul Târgu-Mureș, lângă strada Piatra Corbului. Cu ajutorul unei autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, vițelul a fost salvat de către pompierii militari și predat proprietarului, fără probleme. Au intervenit pentru extragerea acesteia pompierii militari din cadrul Detașamentul de Pompieri Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu