DELEGAȚII PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL AU DECIS PRIN VOT: PREȘEDINTE AL PARTIDULUI A FOST ALES CIPRIAN DOBRE

Distribuie pe:

În ziua de sâmbătă, 7 august a.c., la Teatrul Național din Târgu-Mureș, cu începere de la ora 11 s-au desfășurat alegerile pentru noul Birou Politic Județean Mureș a Partidului Național Liberal. La eveniment au fost prezenți 519 membri ai organizațiilor liberale din județ, dintr-un total de 551. Moderator a fost senatorul Cristian Chirteș. După intonarea Imnului de Stat al României, Cristian Chirteș a prezentat pe scurt desfășurarea alegerilor și a adresat salutul său celor prezenți, cât și celor care au răspuns invitației de a participa la alegerile liberalilor din județul Mureș, invitându-i pe rând să adreseze salutul lor, de la prezidiu. Au rostit alocuțiuni: Cristian Bușoi, Nelu Turc, primarul din Bistrița, deputatul Florin Roman, senatorul Virgil Guran, Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, Adrian Vestea, președintele Consiliului Județean Brașov, Florin Cîțu, premierul Guvernului României, Ludovic Orban, președintele PNL.

Pe lista de alegeri au fost înscrise două persoane: Cristian Chirteș și Ciprian Dobre. Liberalii prin voturile lor au decis ca președintele PNL a județului Mureș să fie Ciprian Dobre. Trebuie știut că prioritatea în programul de guvernare la nivel județean al PNL, Ciprian Dobre are înscris construirea spitalului de arși la Târgu-Mureș. Se poate afirma, fără rețineri, că ar însemna investiția cea mai importantă din județ din perioada postdecembristă, în valoare de peste 60 milioane euro. Ciprian Dobre, printre obiectivele sale, are pe listă și câștigarea funcțiilor de primar în Târgu-Mureș, Reghin, Târnăveni, Sighișoara. Următorul eveniment important al liberalilor se va desfășura la 25 septembrie a.c., când își vor alege președintele PNL național. Pe listă se află Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Vă prezentăm și echipa cu care Ciprian Dobre o pornește la drum, în acest mandat pe care l-a câștigat în urma voturilor exprimate.

PREȘEDINTE: Ciprian DOBRE

PRIM-VICEPREȘEDINȚI: Mara TOGĂNEL, Horațiu SUCIU.

VICEPREȘEDINȚI: Sorin MEGHEȘAN, Alexandru GYORGY, Ionuț BUDIAN, Constantin FISCU, Alin COMAN, Ciprian BELEAN, Ovidiu GEORGESCU, Horea ȘARLEA.

MEMBRI: Marius BACIU, Dan BÂNDEA, Marius CERGHIZAN, Nicolae BUMB, Theodora BENEDEK, Mircea TODORAN, Victor PRODAN, Ionuț CENGHER, Alexandru SÂNPETREAN, Sorin PĂDUREAN, Dan IERNUȚAN,

Ioan MOCEAN, Alexandru MĂGHERAN, Doru CĂTANĂ, Alexandru LUPA.

TREZORIER: Mircea MARIȘ.

Lasă un comentariu